Kategori: Kunst

Vis din personlighed med en tattoo

Mange mennesker går meget op i, hvordan de fremstår overfor andre. De fleste vil gerne have et tiltrækkende ydre, som folk husker. Samtidig er det også vigtigt for mange, at det ydre går hånd i hånd med det indre – man ønsker typisk at ens personlighed stråler igennem på ens udseende. Men hvordan skal man så lige gøre det? Man er født som man er, og det er ikke altid sikkert, at man føler at hele ens personlighed kommer til udtryk i det udseende, som man nu engang har. Nogle vælger drastiske metoder som plastikkirurgi, så man kan få præcis det udseende, som man drømmer om. Man behøver dog slet ikke gå sådan til værks, da man sagtens kan få noget personlighed frem på en anden måde. Mange vælger eksempelvis at få en lidt anderledes frisure, som siger noget om hvem de er.

 

Man kan også vise sin personlighed ved forskellige former for kropsudsmykning. Her kunne der eksempelvis være tale om diverse piercinger, så som øreringe, ring i næsen eller måske i navlen. Det gode ved disse tiltag er, at man blot kan pille dem ud igen, hvis man ikke længere ønsker dem. Mange ønsker dog at sætte et præg på deres krop, som sidder der for evigt. Her kan en tatovering være det helt rigtige valg. Det er dog meget vigtigt, at man tænker grundigt over motivet, før man får tatoveringen lavet, da den som udgangspunkt skal være på kroppen resten af livet. Lyder dette interessant, så kan man læse meget mere om tattoo i København her på denne side.  Man kan enten få tatovøren til at tegne det motiv, som man ønsker, eller også kan man medbringe sin egen tegning. Nogle forældre vælger eksempelvis at få lavet en lille tegning, som deres barn har tegnet.

 

Populære motiver til tattoo i København

Hvis man ønsker en tattoo, men er helt på bar bund med motivet, så kan man med fordel lade sig inspirere af tidens trends. I en årrække har nogle forskellige meget fine og feminine motiver været populære blandt kvinder. Her er eksempelvis fugle for mange blevet et symbol på familiens medlemmer, eller andre tætte relationer. Også motiver som fjer er yderst populære. For mæng er det meget populært at tatovere det meste af overkroppen og armene i et såkaldt sleeve. Det er også meget populært at få tatoveret en sætning fra en sang eller lignende, som man synes siger noget om ens eget livssyn.

 

Få lavet en personlig tattoo i København

Der er dog også rigtig mange mennesker, som ønsker en tattoo, som ikke er så populær, netop fordi de gerne vil skille sig ud. Her kan forskellige atypiske og sjove motiver komme i spil. Man kan eksempelvis få tatoveret en tartelet, en gummiand eller måske en lama til minde om noget, som man har oplevet med nogle betydningsfulde personer. For nogen er det også et princip, at tatoveringen ikke skal symbolisere noget, da symbolværdien godt kan gå i stykker efter en længere årrække.

Categories: Kunst

Galleriet Mynewart.dk sælger malerier og plakater

Hos Galleri Mynewart.dk kan du købe dine næste moderne plakater eller farverige malerier. Galleriet har et kæmpe udvalg af kunst til væggene.

 

På Als i det sydlige Jylland blev Galleri Mynewart.dk i starten af 2016 etableret af iværksætterne, Malthe og Julie fra Sønderborg. Galleriet blev grundlagt for at gøre op med de forholdsvis høje priser som kunst koster i de traditionelle danske gallerier.

 

Salg af moderne abstrakte malerier online

 

Mynewart.dk har et stort og bredt udvalg af kunst til hjemmet. Udvalget afspejler det som danskerne ønsker sig, og netop derfor er det især de moderne malerier, der går igen på galleriets hjemmeside. Moderne malerier er malerier, der er tidssvarende i forhold til tidens trends, og her er det især det farverige og abstrakte motiv, der hitter.

 

Danskerne handler kunst og malerier som aldrig før. Som med alt andet foregår dette i stadig stigende grad på internettet. Galleri Mynewart.dk oplever et stadig større interesse fra danskerne, der dagligt kommer forbi galleriet på internettet. Det er især den abstrakte kunst, de er interesseret i – og mere specifikt: Store og farverige abstrakte malerier. Dette skyldes blandt andet den meget stilrene og farveneutrale stil som vores boliger bygges i, i dag. De fleste vil gerne gøre noget ved dette look, hvorfor især farverige abstrakte malerier kommer til deres ret. Et stort og flot abstrakt maleri giver et personligt og unikt aftryk i hjemmet – og det er de fleste vilde med.

 

Galleri Mynewart.dk kan derfor med fordel besøges såfremt du skal ud og købe dit næste moderne og abstrakte maleri. Galleriet har et stort udvalg af netop denne type moderne malerier, og udvalget tilpasses og rettes hele tiden til, således at det matcher lige netop den type kunst som de danske kunder efterspørger.

 

Galleri Mynewart.dk sælger udelukkende håndmalede malerier, der er malet fra bunden af talentfulde kunstnere. Kunstnerne, der kommer fra udlandet har alle mange års erfaring, ligesom de har egne gallerier, hvor de udstiller deres kunst.

 

Plakater kan også købes hos Galleri Mynewart.dk

 

Kunst kan fås i mange former og farver. Galleri Mynewart.dk har udover sine malerier også et stort udvalg af moderne plakater til salg. Igennem de seneste år er plakater gået hen og blevet meget efterspurgte af de danske kunder.

Galleri Mynewart.dk har et stor samling grafiske og moderne plakater på deres side. Plakaterne, der indeholder blandt citater, fotokunst og grafisk design er udarbejdet af en håndfuld rigtig talentfulde danske og udenlandske grafiske designere. Alle plakaterne er udarbejdet således, at de passer til det moderne danske hjem.

 

Det er både muligt at købe klassiske plakater, der består af et enkelt motiv, samt de nye og moderne gruppe-plakater, som galleriet har valgt at satse på. Gruppe-plakater er plakater, der består af eksempelvis en flot fotoserie, der strækker sig udover flere plakater, således at det tilsammen skaber det endelige motiv. Når det kommer til malerier, har gruppe-kategorien virkelig fået fodfæste igennem de seneste år, og galleriet satser derfor på, at det også indenfor plakater vil blive meget efterspurgt, idet en gruppe-plakat giver et ganske flot og alsidig udtryk på væggen.

 

Det er også muligt at tilkøbe rammer til plakaterne. Rammerne er produceret i Danmark og kan købes i et væld af materialer og farver. Rammerne er produceret i målene 30×40 og 50×70 hvilket naturligvis også er de mål plakaterne trykkes i. Plakaterne er ligeledes trykt i Danmark på papir af rigtig høj kvalitet. Dette betyder sammenlagt, at kurderne får et rigtig godt kvalitetsprodukt.

 

Skal du ud og investere i moderne abstrakte malerier eller en ny flot plakat til væggen, kan det anbefales at du gøre et stop forbi Galleri Mynewart.dk. Det store udvalg af kunst, der hele tiden fornyes kan opfylde de flestes behov.

Categories: Kunst