Kategori: Internet side

Sådan får du råd til dine drømme med Viabill

Er du faldet pladask for en taske, et par fede sneakers eller noget helt tredje, du simpelthen ikke kan leve uden? Mangler du pengene eller venter du på, at den næste måneds løn står på kontoen? Lad ikke de gode tilbud stikke af fra dig eller ende i en andens skab! Viabill er med sikkerhed noget for dig, der gerne vil have dine varer fra danske internetbutikker her og nu, men først betale for dem på et senere tidspunkt.

Viabill er en dansk virksomhed med base i Aarhus, der har specialiseret sig inden for smart afbetaling ved internethandel. Måske har du under betalingsdelen, når du handler på internettet, set, at du kan vælge at betale med forskellige kreditkort, paypal og så er der også Viabill. Viabill lader dig afbetale dine varer helt rentefrit i rater, der passer til netop dig og din økonomi. Det er derfor en særligt fleksibel og økonomivenlig måde at handle på, hvis du ikke står og har pengene her og nu eller gerne vil foretage et større køb, som det vil tage dig tid at spare sammen til.

 

Derfor er Viabill smart

Der er mange fordele ved at handle gennem Viabill og så er det oven i købet utroligt nemt at bruge. Uanset om du gør dig mange små eller et stort køb på en dansk webshop, så kan det for nogle

 

være en udfordring at få pengene til at slå til her og nu. Med Viabill kan du oprette ratebetaling af dine varer og du sammensætter selv den løsning på afbetaling, som passer dig bedst. Det smarte er, at du kan dele betalingen op på hele 24 måneder og altså afbetale over hele to år. En anden klar fordel ved at handle via Viabill er ligeledes, at du får chancen for at prøve dine købte varer på, før du egentligt betaler for dem. Således slipper du for de ofte lange tilbagebetalingsperioder der er, hvis du vælger, at din bestilte vare ikke alligevel er noget for dig.

En tredje og særligt markant fordel, der er ved at anvende Viabill til betaling er, at de rikke er hverken gebyrer eller renter på, når du handler på internettet. Det er blandt andet her den danske virksomhed adskiller sig fra mange andre former for afbetaling, der findes på markedet. Det koster dig kun 39 kroner, hvis du glemmer at betale. Du hænger altså ikke på tunge renter eller gebyrer ved oprettelse, for Viabill er ganske gratis at bruge.

 

Sådan opretter du dig med Viabill

Hvis du gerne vil prøve kræfter med denne smarte form for afbetaling af dine varer, kan du læse mere her. Du kan købe alt fra sko, til møbler og bøger samt meget mere på afbetaling. Oprettelsen er overraskende nem. Alt du skal bruge er dine ønskede varer i din indkøbskurv og et klik videre til betalingsdelen. Her vælger du blot Viabill som betalingsmåde og indtaster dine kortoplysninger, som du normalt ville gøre det. Dine oplysninger behandles selvfølgeligt fortroligt og med samme niveau af sikkerhed, som du normalt kender fra certificerede danske internetbutikker. Hernæst indtaster du dine leveringsoplysninger, så du er sikker på, at dine varer kommer hjem til dig. Således vælger du den samme faktureringsadresse, som er hertil dine fakturaer fra Viabill tilsendes. Så længe du husker at betale disse rettidigt, så er du sikret en ganske gratis afbetalingsaftale og drømme, der kommer til virkelighed.

Det er altså både gratis, let og særdeles brugervenligt at handle med Viabill. Tilmed behøver den første betaling først falde efter den 20. måned, ellers er det op til dig hvor meget du ønsker at afbetale.

Categories: Internet side

Få råd og vejledning på internettet til oprettelse af hjemmeside

Der er ingen mennesker som kan alt. Det er ikke alle som er glade for at indrømme dette, men det er ikke desto mindre sådan det er. Er du for eksempel en talentfuld iværksætter som har fået gang i et spændende nyt firma, så ved du helt sikkert en masse om dette. Du er god til at tænke nye og kreative tanker, tage risiko, finde producenter og give dine medarbejdere drive. Til gengæld kan det så være, at du ikke aner noget som helst om hvordan du designer en hjemmeside.

 

En hjemmeside er en vigtig del af ethvert succesfuldt firma. Den er firmaets repræsentation udadtil, og den er højst sandsynligt stedet hvor rigtig mange vil stifte bekendtskab med og læse mere om dit firma og de produkter eller ydelser som det tilbyder. Det er her folk lynhurtigt beslutter sig for om dit firma virker troværdigt, og om de derfor er interesserede i at investere eller købe. Er hjemmesiden god og overskuelig, vil dette helt sikkert kunne mærkes på salget. Er den derimod rodet og kedelig at se på, vil det helt sikkert omvendt være noget der bliver reflekteret negativt på virksomhedens succes.

 

Sådan skaber du en god hjemmeside

Når du nu skal kaste dig over hjemmesiden som relativt uerfaren med hensyn til skabelse af sider på nettet, så har du to veje du kan gå. Den første er den billigste, men helt klart også den mest besværlige af slagsen. Du kan nemlig vælge selv at tage det hårde slid, sætte dig ind i hvordan sagerne fungerer, og derefter kaste dig over at designe hjemmesiden selv. Det kan umiddelbart virke meget skræmmende med så meget ansvar. Men faktisk behøver det ikke at være så svært, som mange mennesker tror.

 

Der er nemlig rigtigt mange nyttige hjemmesider som kan hjælpe, rådgive og vejlede. På mange sider finder du noget som i daglig omtale kan beskrives som en domæneguide. Her er der en lang liste med forskellige trin, som du skal tage i betragtning når du går i gang med din hjemmeside. Disse tæller blandt andet domænenavn, køb af domæneplads, grafisk design af selve hjemmesiden og ikke mindst konstruktion af kort, præcis og rammende information. Når alt dette er på plads, så er man ved at være der. Men det koster tid, sved og tårer at nå dertil.

 

Hyr professionel hjælp og spar besværet

Men der er også en anden mulighed når det kommer til design af hjemmesider. Det er nemlig at droppe at forsøge at ordne sagerne selv, og i stedet ty til professionel hjælp. I Danmark er der efterhånden en stor gruppe af kompetente mennesker som er uddannet inden for grafisk design, og det er typisk disse mennesker som vil være i stand til at hjælpe. For en god timeløn vil de således varetage alle de trælse praktiske opgaver, og imens du selv kan lave noget andet som du interesserer dig for, kan du pludselig stå med en færdig hjemmeside på hånden.

 

Hvad du ønsker at vælge er helt op til dig selv. Hvorvidt det ene eller det andet virker mest tiltalende for dig kommer i høj grad an på hvad du ønsker at spare – penge eller tid? Den første løsning er billig, men den anden løsning er nemmere. Er der mange penge i dit firma kan du med fordel postere nogen af dem i en god hjemmeside lavet af en anden. Er der derimod lavvande i kassen fordi i lige er startet op, så kan det være fint at forsøge sig selv, og på den måde kunne bruge pengene på andre ting.

Se mere her: http://domaeneguide.dk/domaenenavn/

Categories: Internet side