Drag på eventyr med LEGO Ninjago

Dyk ned i den fascinerende verden af oldgamle ninjaer fra det asiatiske kontinent med LEGOs fantasifulde satsning, LEGO Ninjago. I det betagende univers bygget op omkring den oldgamle japanske krigskunst, kan du og ungerne gå på eventyr i den forunderlige verden hvor det gode forsøger at bekæmpe det onde. Bliv blandt andet Spinjitzu-mester og hjælp dine medsammensvorne til at tage den endelige magt i Ninjago. Tag kampen op og giv dig i kast med træning under den erfarne mester, Sensei Wu, der nok skal lære dig alle de nødvendige tricks for at blive det næste store hit i Ninjago.

 

Med udgangspunkt i naturens elementer, nemlig ild, vand, is, lyn, jord og luft, kan ninjaerne bruge deres kræfter separat eller kæmpe som et hold, der sammen bekæmper det onde og atter kaster lys over Ninjago. I kan derfor roligt lade fantasien drage på eventyr. LEGO serien spænder over et vidt sortiment af bygninger til ninjaernes univers, fede transportmidler som motorcykler, skibe og den hurtige lynjet, der kan flyve om kap med de faretruende drager i himlen. Du kan også prøve kræfter med ninjaernes værste fjende, den onde Moro-drage, som hele tiden planlægger sit næste angreb mod ninjaerne i Ninjago. Genskab de flotte japanske bygninger og sammensæt din egen fæstning som kan holde den ildspyende drage ude og du kan holde byen sikker.

Køb LEGO Ninjago her

Siden dets indtog i 2010 har LEGO Ninjago været populært på børneværelserne, hvor det er muligt at komme helt tæt på de farverige ninjaer kendt fra fjernsynet. Legoland Billund har ligeledes åbnet en hel afdeling i det populære sommerland dedikeret til oplevelsen som ninja.

LEGO Ninjago sælges i sæt af mange forskellige størrelser og er en unisex serie. Sættene kommer i størrelser fra cirka 10 dele og op mod 1500 for de største sæt. Der er derfor rigeligt at give sig i kast med, uanset om tålmodigheden og fantasien er stor eller lille.

Hovedteamet er, som navnet antyder, ninjaer og de eventyr som de kampklædte figurer render ind i på deres vej mod en bedre verden. Der findes dog også minisæt bestående af de fascinerende figurer alene, som ikke alene er et oplagt samleobjekt, så er disse tilmed limited edition. Du og børnene kan derfor tilføje jeres eget eventyr et helt unikt touch med figurer, som ikke bliver udgivet i de sædvanlige og tilbagevendende pakninger af de populære klodser.  LEGO Ninjago anbefales til børn i alderen 7-14 år.

Suppler børnenes legeoplevelse med den spændende film eller serien på to sæsoner om ninjaerne. Følg historierne fra den populære underholdning eller skab jeres egen. Køb LEGO Ninjago her og lad det næste eventyr begynde inden længe! Hvem ved, måske bliver du den næste Spinjitzu-mester?