Alessi – ren italiensk livsglæde

Ikke mange ved, at det italienske brand Alessi, faktisk har eksisteret i næsten 100 år, for der er bestemt hverken noget støvet eller gammeldags over Alessi. Flere af deres produkter er gået hen og blevet ægte design klassikere og der kommer hele tiden nye spændende ting frem. Alessi har, som ingen andre, bevaret et helt unikt blik for stil og den aktuelle tidsånd og er derfor stadig, den dag i dag, et af de hotteste mærker indenfor køkkentøj og boligitems.

Der er masser af sanselighed, en stor begejstring for farver og former i alle Alessi designs, – ren italiensk livsglæde, som smitter og man simpelthen bliver glad i låget af at se på og bruge i sin dagligdag.

 

Unikt design uden udløbsdato

Forklaringen på Alessis popularitet skyldes i høj grad brandets evne til løbende at finde nye designere med skæve idéer, som de indleder samarbejde med. Alessi er i evig udvikling, men selv mange af de ældre ting, har så moderne et udtryk, at de stadig laves. Unikt design uden udløbsdato, taler også til nye generationer.

Et godt eksempel på et ikonisk designobjekt, er Alessis mest kendte elkedel, – den med fuglen, der fløjter, når vandet koger. I sin tid en kedel, designet til at stille på komfuret og senere videreudviklet til den populære elkedel, som alle kender i dag. Et typisk Alessi produkt, der ved første øjekast ligner noget kendt, men detaljerne er helt anderledes og gennemførte. Den findes i flere forskellige farver og udgaver, der alle er super elegante og smukke at have stående fremme i køkkenet

https://www.nicebuy.dk/shop/?brand=6010-alessi giver et godt overblik over de mange lækre Alessi produkter, – både de helt nye items og de gedigne klassikere.

 

Alessi er hverdagsobjekter med skulpturel værdi

 

Alessi er geniale til at omdanne helt almindelige hverdagsobjekter, køkkengrej og den slags, til super dekorative elementer i boligindretningen, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten. En Alessi elkedel, kan den den skal, – koge vand og gør det til perfektion, men giver på samme tid en oplevelse for øjet. Det er en god idé at omgive sig med hverdagsobjekter, der har en æstetisk værdi, undvære dem, kan man jo ikke, så derfor gør man klogt i at vælge de ting, der også er smukke.

Der findes næsten ikke den ting til køkkenet, som Alessi ikke har et spændende og anderledes bud på, hvordan skal se ud. Alt er designet med humor, men det bliver aldrig så pjattet, at man bliver træt af det. I en stilren skandinavisk bolig, hvor alt skal være så enkelt som muligt, passer Alessi også godt ind og give det strejf af varme og den kant, som af og til lige mangler, inspireret, motiveret, se mere her hvad Alessi kan tilbyde dig: https://www.nicebuy.dk/shop/?brand=6010-alessi.