Forkæl dig selv med gode strømper

Kigger man ned på de fleste mandefødder vil man se nogle sorte eller mørkeblå sokker i en almindelig bomuldskvalitet. I sjældne tilfælde kan der være et lille broderet mønster, men det er sjældent mere end en firkant eller en lille stjerne. Mange mænd tænker slet ikke over, at deres strømper kan se anderledes ud fordi, at de aldrig har været vant til andet. Dog er der en hel verden, som endnu ikke har åbnet sig for dem. For der findes så mange flotte strømper med et hav af forskellige former og mønstre. At vælge nogle af disse mere særlige typer kan være ren selvforkælelse og det kan gøre en gladere om morgenen når man står og vælger. Man kan med fordel vælge nogle, som passer til de shorts og bukser man normalt går med.

En varm sommer betyder korte shorts

I mange år har man gjort lidt grin med de mænd, som går med korte shorts og med strømper der går op over anklerne. Det kan være, at man synes, at det ser kikset eller lidt komisk ud. Efterhånden er der dog flere og flere mænd, der går med denne type tøj uden at tænke over det. Faktisk er der flere og flere, som næsten bruger denne type tøj som et ‘fashion statement’. De tager endnu kortere shorts på og endnu længere strømper på blot for at vise, at det ikke betyder noget for dem hvad andre tænker.

 

Er man typen, som ønsker at eksperimentere med både strømper og shorts på samme tid kan man gå ind på https://www.balderclothes.com/produkt-kategori/shorts/, hvor man finder begge dele. Man kan med fordel finde nogle strømper, som har et meget eksotisk og farverigt mønster. På den måde vil man nemlig lægge endnu mere mærke til dem. Det vil gøre, at folk tydeligt kan se, at det er et meget bevidst valg man har taget. Hvis man vælger nogle i hvid eller sort vil det mere ligne en tilfældighed og det er ikke det man ønsker.

Strømper i sandaler er et fashion statement

Ligesom strømper og shorts sammen giver udtryk for, at man går op i mode så er det samme tilfældet hvis man har sokker på i sine sandaler. Det er noget, som folk også har grint af, men mange vælger i dag at have denne kombination på alligevel. Også her bør man uden tvivl vælge de strømper man kan finde med mest mønster. Også sandalerne bør i sig selv skille sig ud og have et særligt mønster og nogle friske farver.