Badmintonsko i alle prislejer

Forskel på folk

Som den gængse dansker ved, så er der forskel på folk. Men der er særligt også stor forskel på folks pengepunge. Det betyder at man har forskellige økonomiske muligheder og ressourcer, og derfor prioriterer mange deres økonomi forskelligt. Nogle ting der kan spares på, men som der måske ikke bør spares på, kan være fodtøj. Det særlige ved fodtøj er at det er noget der skal mindske slid på ens krop og i høj grad passe på noget som vi skal have gavn af, i vores forhåbentlige lange liv. Det kan af denne årsag være en rigtig god idé at kigge efter nogle gode sko og andre former for fodtøj, i stedet for blot at vælge en billig kopivare. Men hvis det nu er sådan man ikke har råd til at kaste flere 1000 kr. efter fodtøj så er der råd at hente, bare rolig.

 

Billigere badmintonsko

Forza er en anden stor aktant, der retter henvendelse til et andet segment af badmintonspillere med deres sko. Forza har dog ikke kostelige sko, men du får på den anden side en megen for valutaen. Typisk koster et par Forza badmintonsko fra 299 til 799 kroner, hvilket er i den lave ende af prisskalaen for sko, hvis man sammenholder med andre mærker som eksempelvis Yonex. Forza benytter ikke de store penge på udvikling og innovation. De anvender det, der er materiale for er godt. Derfor kan de holde deres priser på et ret lavt leje. Derimod bruger Forza mange udgifter på innovation, er i forhold til deres badmintonketcher, som anses for at være nogen af de bedste på markedet. Det betyder altså at man sagtens kan få en rigtig god kvalitets badmintonsko til billigere penge. Derudover så er man sikret en rigtig god sko, der kan holde længe og samtidig skåne din krop, det er en win-win-situation. En sko fra Forza er også en rigtig god sko til nybegyndere, der endnu ikke helt ved om badminton er dem, men har brug for de rigtige forudsætninger for at finde ud af om sporten virkelig er noget for dem. Her er der nemt penge at spare og komme efter, for det vil gøre mere ondt hvis datteren eller sønnen kommer efter et år og siger de hellere vil gå til ridning, og man derfor er nødt til at kassere et par sko.

 

Andre modeller

Udover danske Forza med billigere og stadig gode sko, så er der andre mærker man også kan vende blikket mod. Der er selvfølgelig den helt store spiller, som man på ingen måde kan komme udenom: Yonex. Et af de største spillere inden for badmintonsko er japanske Yonex, der igennem de sidste mange årtier har været førende inden for udstyr til badminton. De har med sin særlige innovative tilgang til badmintonsko været nogen af dem, som har medvirket til at påvirke udviklingen videre fra de forhenværende flade sko uden stødabsorbering, til de high-tec badmintonsko, der ses på dagens markedet. En af de ting som Yonex har tilført er en ny form for stødabsorbering, der yder en høj bounce effekt. Det vil sige at du får en høj tilbageførsel af energi, når man lander og skal til næste udfald. Som en illustration har Yonex opstillet et forsøg hvor man smider et æg ned på et underlag af Power Cushion, det stødabsorberende materiale i skoen fra 10 meters højde, hvor det så hopper 7 meter op i luften igen. Yonex er et mærke der virkelig har fokus på udvikling og forbedring af teknologier der kan lægges i skoen, og samtidig gavne spilleren mere og gøre spilleren endnu bedre. Det ses for eksempel med det tidligere nævnte Power Cushion.