Hurtig leveringstid med servicenow

En ting, som man ikke gider at gå rundt og vente på er et nyt it-system. Er man en større virksomhed har man brug for sine it-systemer til tiden og derfor skal det firma der varetager systemerne hurtigt kunne levere. Hvis ikke de gør det kan man blive utålmodig. Og da der findes så uendeligt mange forskellige it-konsulenter derude så vil man blot kunne finde en anden. Dette er formentligt også en af de primære grunde til, at Servicenow er blevet så populære. Her er der nemlig tale om et firma, der får rykket på tingene hurtigt. Det kan du mærke helt fra starten af da kommunikationen er god og da der hurtigt bliver lagt en plan.

Lad servicenow klare implementeringen

Som virksomhed, firma eller organisation kan man hurtigt blive bekymret når man ved, at man snart skal til at finde et nyt it-system. Man hører nemlig mange skrækhistorier om hvor lang tid det kan tage. Denne ventetid er man naturligvis ikke interesseret i. Derfor vil man blive rigtig positivt overrasket over den korte leveringstid, som Servicenow kan formå at tilbyde dig. Når du skal finde et firma der kan hjælpe med implementering, support og drift er det en god ide at gøre lidt research.

Kender man et andet foretagende, som minder om ens eget kan man forhøre sig hos dem. For selvom man er konkurrenter kan det godt betale sig at dele erfaringer. Faktisk netop af den grund, at man er konkurrenter kan gøre, at det er smart at dele erfaringer. For man vil altid tiltrække lidt forskellige kunder, hvorfor man godt kan samarbejde uden det vil have negative konsekvenser. Det kan være, at et lignende firma siger, at de gør brug af firmaet Servicenow. Lad en af de gode medarbejdere klare research herfra. For så kan vedkommende undersøge hvorvidt dette firma er et godt match eller ej. Det er også godt at tænke langsigtet. For ved man, at man i fremtiden også skal have et nyt it-system kan det være, at et firma som Servicenow er ekstra godt. De er nemlig kendt for netop at kunne være med til at implementere it-systemer. Ikke nok med, at de kan stå for implementeringen kan de også hjælpe med den efterfølgende drift og support.

Mange konsulenter har erfaring med servicenow

Finder man frem til, at man ønsker it-systemet servicenow, så handler det om at finde nogle konsulenter, som ved hvordan de skal bruge dette system. Heldigvis er der mange konsulenter der har mange års erfaring med dette system. De ved hvilke processer man skal kende til for at kende systemet. Servicenow er nemlig bygget op omkring processer, så for helt at forstå systemet skal man vide hvordan disse processer virker.

 

En ting, som man også finder ud af er, at servicenow er et firma, som kan være med til at stå for automatisering. Hvis man allerede har en infrastruktur så er det klart, at man ikke ønsker, at skifte denne ud. Derfor er det vigtigt, at servicenow eller et andet system passer hertil. Du kan læse meget mere om dette på siden https://automize.dk/kompetencer/servicenow/ for her står det beskrevet, hvorvidt servicenow vil passe til dig og din virksomhed.