En god kontinentalseng kan gøre hverdagen bedre

Det er et kæmpe problem i, at mange moderne mennesker undervurderer den styrke, som søvnen har. Dette betyder, at mange kommer til at nedprioritere søvnen for at få tid til andre opgaver. Dog glemmer de fleste, at hvis man ikke får nok søvn, vil ens koncentrationsevner mindskes, hvilket betyder, at man automatisk vil begynde at arbejde mindre effektivt. Derudover er der en lang række andre sundhedsmæssige udfordringer, når man ikke får nok søvn. Derfor er det også helt uforståeligt, at søvnen ikke bliver håndhævet mere i en tid, hvor sundhed er idealet. De fleste vil opleve en forhøjelse af livskvaliteten, når de begynder at være mere opmærksomme på at få den mængde søvn, som er anbefalet. Selvom det kan føles umuligt at få dette presset ind i en allerede stresset hverdag, vil man i sidste ende få mere overskud, hvis man håndhæver dette.

 

Dog er manglende håndhævelse af søvnen ikke det eneste problem, som det moderne menneske oplever i forhold til sine søvnrutiner. Mange oplever nemlig også, at når de endelig sover, så er søvnen af utrolig ringe kvalitet. Det har selvfølgelig også indflydelse på ens generelle humør, og hvis søvnen er af dårlig kvalitet, kunne man sove 9 timer hver eneste nat uden, at man egentlig oplevede en bedring. Der kan være mange grunde til, at man sover dårligt om natten. Mange oplever, at de har for meget at tænke på, mens andre bruger for meget tid foran skærmen lige inden sengetid, hvilket har en dårlig indflydelse på søvnen. For andre handler det slet og ret om, at man har en dårlig seng, og dermed ikke de rigtige rammer for at skabe en god søvn. Hvis man oplever, at dette er et problem kan en kontinentalseng være et godt bud på en løsning, hvis man ønsker at højne sin søvnkvalitet.

En seng i mange lag

Der er selvfølgelig stor variation fra person til person, når man kigger på, hvilke senge, der skaber de bedste muligheder for, at man får den bedst mulige søvn. Dog er en kontinentalseng et godt bud på en seng, der skaber en fantastisk komfort. Dette skyldes de mange lag, der udgør denne type seng. Denne type seng består først og fremmest af en boxmadras, hvor på der ligger en springmadras, og på toppen vil man finde topmadras. Dette betyder selvfølgelig også, at sengen ofte også er en del højere end andre senge, men også en højere komfort.

Find den rette seng til dig

Som det allerede er nævnt, kan der altså være stor variation, når man skal finde den helt rigtige seng, og det er vigtigt, at man tager udgangspunkt i ens egne behov. Om man er på udkig efter en kontinentalseng eller en anden type seng, er det vigtigt, at man sætte sig ind i mulighederne. Derudover er det klart at fortrække, hvis man kan få lov til at prøve sengen inden, at man tager den med hjem, så man sikrer sig, at man ikke har købt katten i sækken. Bliv klogere på din nattesøvn og den betydning som kontinentalsenge kan have ved at kigge her: https://sengeguro.dk/kontinentalseng/.