4 gode grunde til at du skal have en eventapp

Har du oplevet problemer med at dine møder eller events ofte bliver en enkeltmandsoptræden, og at deltagerne ikke er involverede i arrangementet?  Det kan være et problem, fordi du mister mange vigtige inputs. En eventapp kan derfor være den helt rigtige løsning til at skabe involvering og interaktion. Nedenfor giver vi dig guldkornene til, hvordan eventappen forbedrer dine fremtidige møder og events.

Involver dine deltagere med eventapp

  • Nem og hurtig adgang til information

Med en eventapp får dine deltagere hurtigt de informationer de har behov for i forbindelse med et arrangement. De får derfor nemt adgang til alle de praktiske informationer angående arrangementet. Det kunne være dagens program eller informationer vedrørende foredragsholdere. Informationerne vil altid være tilgængelige for dem og være lige ved hånden.

  • Skaber engagement og aktiv deltagelse

Når dine deltagere er mere engagerede i mødet eller eventen, så opnår du et arrangement hvor alle byder ind, og viser at de ønsker, at være en del af det der foregår og at bidrage med noget. Du kan eksempelvis opnå mere engagerede medarbejdere ved at ændre på din mødekultur. Mere engagerede medarbejdere betyder meget for, hvorvidt en virksomhed driver det til succes eller ej.  Du kan øge deltagelsesaktiviteten blandt dine deltagere betydeligt, og derfor vil de fremtidens event fungerer som en workshop hvor ideer fra alle medarbejdere flyver rundt i lokalet, som alle kan få rigtig stor glæde af. Tidligere var det måske kun en enkelt persons meninger og holdninger, der kom til udtryk. På den måde går man glip af rigtig mange inputs og gode pointer fra de resterende deltagere. Deltagerinvolvering maksimerer udbyttet af din event, øger deltagernes engagement, giver værdifuld feedback og skaber succesfulde møder og events.

Skab mere effektive møder med eventapp

  • Skaber mere interaktion

Der er opstået en helt ny måde at lave møder og events ved at anvende engagerende software, som kobler det fysiske møde med interaktive løsninger. Ved at anvende appen, kan du engagere deltagerene både under og efter eventens afslutning.  Mere interaktion kan forbedre værdien af dine møder og events, og pludselig bliver det hurtigt og nemt for deltagerne at dele alle deres gode ideer og meninger, fordi du stiller platformen til rådighed for dem.

  • Skaber mere effektivitet

Du opnår mere effektive arrangementer ved at bruge en eventappen, fordi du kan høste langt flere meninger og holdninger fra dine deltagere, end du førhen har haft mulighed for. I organisationen kan du opnå mere effektivitet hvis alle bliver hørt.  Hvis alle deltagerne er engagerede og motiverede så vil man opleve en langt mere effektiv arbejdsplads, hvor man opnår resultater hurtigere.

Her fik du nogle af de rigtige gode fordele der er ved at vælge at optimere dine møder eller events ved anvendelsen af teknologi. En smartphone er blevet alle mands eje, og derfor er dette en rigtig nem og oplagt løsning for at skabe mere engagement og involvering i dit næste arrangement, det er derfor svært at finde en grund til at lade være!