Husk overraskelserne til konfirmanden

Når foråret nærmere sig er det ved at være tid til, at skoleeleverne skal konfirmeres. Der er mange som planlægger at konfirmanden skal konfirmeres på storbededag, da dette er en af de mest populære konfirmationsdage. De fleste familier planlægger festen i god tid således, at alle detaljerne kan komme på plads uden stress og jag. Det er vigtigt, at konfirmanden får en uforglemmelig dag, da konfirmationsdagen netop er tiltænkt dem. Nogle af forberedelserne skal konfirmanden ikke deltage i, da der skal være nogle overraskelser. Ifølge statistikker laver mange forældre bl.a. sange til deres børn. På https://www.dreamshop2u.dk/Sange-til-konfirmation.html

kan du blive inspireret til hvad man f.eks. kan vælge af sange til den store dag.

Planlægningen:

De fleste forældre plejer at forberede de fleste detaljer sammen med den kommende konfirmand, da det netop er vedkommendes store dag. Konfirmanden skal være med til at bestemme de helt små detaljer, så vedkommende husker tilbage på en dag, som var lige efter bogen. Det anbefales altid, at man går i gang med planlægningen i god tid. En tidsplan kan hurtigt skride for en, hvis man ikke er ude i god tid. Hvis der er planer om at festen skal holdes ude, så skal man næsten være ude et helt år i forvejen. Det skyldes, at folk gerne vil sikre sig, at kunne få lokaler det sted, som de havde tiltænkt til festen. Hvis man gerne vil holde fest et meget populært sted, så skal man typisk være ude mere end et år i forvejen, da folk skriver sig på venteliste.

Lav en tale eller sang:

Det kan nogle gange være svært at finde ud af hvad man skal planlægge af overraskelser til sin konfirmand. Der er mange som enten holder en tale, laver en sang eller anden form for indslag. Ifølge spørgeundersøgelser laver mange forældre både tale og sang til barnet. Man behøves ikke at være kreativ eller kunne rime for at lave en sang. På internettet kan man finde en masse sange, der omhandler konfirmationer. I mange af sangene kan man udskifte navnet, så det passer til konfirmanden. Hvis du gerne vil lave en personlig sang, så findes der dygtige sangskrivere, som heller end gerne vil hjælpe dig. Det eneste du skal er at beskrive nogle ting, som du gerne vil have at sangen indeholder. Dette er typisk karakteristiske træk som kendetegner konfirmanden godt. Det er meget forskelligt hvad private sangskrivere tager for at lave en sang. Det anbefales, at man undersøger det i god tid, da der også er leveringtid på sangen.

Sjove indslag:

Udover en personlig sang kan man også slå sig sammen med andre, og lave nogle sjove indslag. Gode indslag får typisk alle gæsterne til at deltage, så stemningen bliver endnu bedre. Det kan f.eks. være at gæsterne bliver inddelt i hold, hvorefter de skal svare ja eller nej til nogle spørgsmål om konfirmanden. Gruppen, der har flest rigtige, bliver kåret til at kende konfirmanden bedst. Det gælder om at gå i tænkeboksen og finde på nogle lege, som både gæsterne og konfirmanden vil syntes er sjovt. På internettet findes der en masse inspiration til hvad man kan lave, så gå på opdagelse og find den perfekte leg til konfirmanden.

Gør dagen uforglemmelig:

Sjove overraskelser til konfirmationen behøves ikke absolut at koste penge. Man kan sagtens finde på gratis indslag, som gæsterne og konfirmanden vil kunne lide. Hvis der skal findes på noget ekstraordinært, som gerne må koste penge, så kan det være en ide at se, om man kan hyre et fedt band eller andet som konfirmanden godt kan lide. Det kan også være en fed oplevelse at overraske konfirmanden med at blive hentet fra kirke i f.eks. en fed bil. Mulighederne er mange, så det gælder bare om, at finde ud af hvad der skal planlægges.