Skal du flytte i hus?

Skal du til at flytte ind i et nyt hus? Tillykke! Sørg for at være godt forberedt, hvis det er din første gang. Selvom det ikke er din første gang du flytter, så kan det ikke skade at få genopfrisket det hele, og få et par gode råd med på vejen.

Vi har lagt hovedet lidt i blød, og fundet et par gode tips og tricks frem til flytningen. Det sikrer dig at du er klar til at bruge dit nye hjem, så hurtigt som overhovedet muligt.

Få styr på nødvendighederne

Når du lige er flyttet, så er der en håndfuld ting, som er ret vigtige at få styr på. Enten før eller lige efter du er flyttet. Her er der fx tale om navneskilt til postkassen.Det er meget vigtigt at du får sat navneskilt på jeres postkasse med det samme, så I kan begynde at modtage post.

Sørg også for at få opsat jeres internet. Dette burde være muligt ved det fleste udbydere, at planlægge i forvejen. På den måde er din udbyder klar over at I flytter, og kan sørge for at jeres internet virker lige så snart I flytter ind. Det er rigtig træls i 2019 ikke at have internet i hjemmet.

I kan på samme tid som I bestiller internet, også overveje om I overhovedet har brug for de normalt TV-pakker. TV streaming er helt sikkert kommet for at blive, og det er meget smart. Alle de større udbydere har deres egen service, så det er bare med at høre nærmere her. TV pakker er generelt bare alt for dyre, så gør jer selv den tjeneste at undersøg de andre muligheder.

Det kan også være en god idé at overveje om I skal have installeret nye låse i huset. Man kan aldrig være for forsigtig, og med alle de indbryd man hører om i Danmark, så er det næsten dumt ikke at gøre hvad man kan for at forebygge det. I samme omgang bør I også kigge nærmere på overvågning og sikkerhedssystemer. Dette er al sammen noget man hurtigt kan finde frem til ved en søgning på eksempelvis google. Det er bare med at komme i gang.

Sørg for at have køkken redskaber og alt det andet klar også. Det er ikke sjovt at flytte ind i et nyt hus, og have pakket sine køkkenting væk i bunden af en tilfældig flyttekasse. Dette bør være noget af det i pakker i pakker for sig selv, så I hurtigt og nemt kan finde dem igen.

Hvis I ikke allerede ejer disse ting, så er det også noget I kan overveje at anskaffe jer:

  • Toastmaskine
  • Mikroovn
  • Elkeddel

Disse tre ting er guld værd, hvis man ikke lige har så meget tid til at stå i køkkenet. Når nu man flytter, så er det oftest pizza der bliver bestilt. Hvis man ikke er så meget til kold pizza, så er det fedt at kunne varme det op i mikroovnen.