Sådan finder du de bedste og billigste vandrepokaler

Hvis du er formand for en form for holdsport, hvis du er spiller i en klub, hvis du spiller håndbold, fodbold eller noget andet, ved du, at det er vigtigt at have en præmie. Det er ikke fordi, du gerne vil vise din spillere, at det betyder alt at vinde, men simpelthen fordi, du ved, at motivationen daler, hvis ingen ikke får noget ud af at spille. Derfor har du brug for at anskaffe dig nogle motiverende og billige vandrepokaler.

Hvis du ønsker at vide mere om dem, kan du herunder læse om, hvad det er, hvorfor du skal købe vandrepokaler, hvordan du finder de rigtige og også nogle gode råd til brug af disse.

 

Hvad er vandrepokaler?

Pokaler er blot en noget, som den vindende spiller kan få, hvis han eller hun klarer sig særligt godt. Det kan være hvis personen bliver nummer 1, 2 eller 3 i den givne sport, og der er brug for at blive sat en form for bevis på det.

Vandrepokaler er stort set det samme, men i stedet for at personen får lov til at beholde pokalen, skal han eller hun give den videre igen. Det kan være til stævnet næste år, eller det kan være på et andet tidspunkt. Det er helt op til formanden eller hvem der nu laver reglerne.

Der findes mange forskellige former for vandrepokaler – fra Leibzig og Stuttgart til Liverpool og Chelsea og flere endnu. Hvilken er der er bedst, skal være op til dig eller den klub du spiller i.

 

Derfor skal du købe vandrepokaler

Du skal købe nogle vandrepokaler, fordi det vil gøre dine spillere stolte at modtage sådan en, hvis en af dem vinder, og det vil blive en form for symbol på, at de har udrettet noget stort for klubben. Det kan være internt, eller det kan være til større stævner, og det vil uden tvivl give noget selvtillid og motivere en masse.

Det er vigtigt at gøre sine spillere glade, og en eller flere vandrepokaler, vil uden tvivl vække glæde og være med til at give et boost i spillet i mange år frem.

 

 

Find de rigtige vandrepokaler

Når du skal finde nogle vandrepokaler, som du mener vil være gode for dig og din klub, skal du blot søge efter dem, som du ville søge efter alt andet. Du kan søge på vandrepokaler, og så skal der nok dukke nogle sider op samt noget information.

For ikke at gøre det unødigt besværligt for dig selv, kan du vælge kun at kigge på et par af de sider, der dukker op, så du ikke bliver overvældet af alt det, der findes. Det vil ikke nødvendigvis gøre noget godt, kun forvirre og frustrere.

Derefter skal du kigge disse sider godt igennem og følge din mavefornemmelse i forhold til, hvad du tror, vil passe til dine spillere eller medspillere og din klub. Til sidst er det bare at bruge tid på at vælge nogle pokaler, vente på, at de kommer frem og bruge dem i praksis næste gang, du har muligheden.

 

Gode råd til brug af disse

  • Køb nok af dem. Det vil være ærgerligt, hvis en spiller har vundet, og han eller hun ikke kan få en vandrepokal, fordi der ikke er nok.
  • Hold styr på dem. Da det er vandrepokaler, vil det være en god idé at oprette et system, så du ved, hvor de er, og hvornår de skal afleveres videre.
  • Tænk dig om, inden du køber dem. Du skal selvfølgelig bruge den nødvendige tid på at finde dem, så du er sikker på, at du anskaffer dig de rigtige.