Er din cykel studieklar?

Lige om lidt er sommerferien ovre og det er igen tid til at vende tilbage til skolen og studierne. Er du en af dem som gerne cykler til og fra skole, så kan det være at du bør tjekke om alt dit udstyr til cyklen er i god stand. Det er træls først at finde ud af at du mangler noget fem minutter før du burde tage hjemmefra. Så hvorfor ikke smutte ned i cykelkælderen og se din cykel efter og se om du ellers har alt hvad du skal bruge. Finder du ud af at du mangler noget, så må du se om du kan finde det i cykelshoppen. På den måde kan du få en rolig start på det nye skoleår.

 

Tjek alt efter på din cykel

Om du foretrækker en fysisk eller online cykelshop er egentlig irrelevant. For begge former for butikker har gode udvalg af udstyr til dig og din cykel. Rent sikkerhedsmæssigt er det meget vigtigt at man tjekker om ens cykel mangler noget. Hvis din cykel måske har stået stille det meste af sommeren, mens du har været på ferie eller lignende, kan det være at visse dele nu er blevet meget rustne. Ved en cykelshop vil du være i stand til at finde de reservedele du står og mangler. Dermed kan du roligt køre i skole uden risiko for at en skrue pludselig falder af. Eller hvis det er din cykellås som har set bedre tider, så ville det være utrolig ærgerligt at komme ud til en manglende cykel. Bare fordi låsen nu var nem at bryde op. For at være på den sikre side med det hele, så tjek om alt er i orden. På den måde kan du starte det nye skoleår op på den bedste måde, uden ubehagelige overraskelser.

Hvordan står det til med dit cykeludstyr?

Inden du begynde i skole bør du også sikre dig at du stadig ved hvor din cykelhjelm og lygterne til din cykel befinder sig. Efter en måneds tid med afslapning og hygge alle mulige forskellige steder, kan man godt have glemt hvor det lige var man smed sine ting til cyklen sidst de blev brugt. Så i stedet for at rende forvirret rundt og lede efter alt dette på din første skoledag, så brug de sidste par dage på at finde det hele frem. Måske finder du ud af at noget af det er væk eller at der er nogle ting som trænger til at blive skiftet ud. Ved at finde ud af det allerede nu slipper du for at finde ud af alt dette lige inden du skal ud af døren. Det giver dig dermed tid til at få kigget på cykelshoppens udvalg af udstyr og få købt de ting, som dus tår og mangler.

Har du styr på cykeltøjet?

Måske er du en af dem der også har mulighed for at skifte tøj på dit uddannelsesstedet. I så fald kan det være at du cykler til og fra skole i rigtig cykeltøj. Har du for nyligt tjekket om du trænger til mere cykeltøj? Måske noget af det egentlig er kommet til at se ret slidt ud?

 

Det kan også være at du endnu ikke er begyndt at cykle i tøj specielt lavet til dette formål, men egentlig gerne vil begynde på det. Så brug lidt tid på at se en cykelshop igennem. Det kan godt tage lidt tid at finde ud af hvad man helt præcist godt kunne tænke sig at købe og hvad der bedst dækker ens behov. Hvis du er rigtig forudseende ser du også efter hvad der bliver nødvendigt hvis du vil cykle om vinteren.