Opgrader dit kontor med det rigtige udstyr

Hvis du bruger dit kontor meget og i arbejdsmæssige sammenhænge, ved du sikkert også hvor vigtigt det er, med det rigtige udstyr – samt tilstrækkeligt af det. På hjemmekontoret vil det være dit eget ansvar at stå for printer, HP blækpatroner, kuglepenne, skriveblokke, rette kontorstol- og bord m.m. Det er dit eget ansvar at tingene er tilgængelige og at der ikke mangler noget. Nedenfor kan du få lidt gode råd, til at holde kontoret opdateret på udstyr.

Lav dit eget lille kontorlager

Det er ikke sjovt at løbe tør for de ting man skal bruge. Anvender du fx HP blækpatroner, kan det være en god idé at lave et lille lager derhjemme, således at du aldrig løber tør. Indret fx et skab til kontorartikler, hvor du fx ligger alle de HP blækpatroner der er nødvendige for at din printer fungerer, og hold så lageret fyldt løbende. Så hvis du fx tager HP blækpatroner ud, så køber du ligeledes nogle nye efterfølgende. I den situation hvor du lige står og skal bruge dem, vil du således ikke mangle dem. Dette gør sig ligeledes gældende for printerpapir, kuglepenne, papirblokke, klips m.m.

Find det bedste udstyr

En anden væsentlig ting på hjemmekontoret er, at tingene fungerer optimalt. Standarden skal være så høj, at du ikke man mærke om du er hjemme eller på arbejdspladsen. Det betyder investering i det rette udstyr. Hvis du finder HP printere bedst, må du investere i gode HP blækpatroner, ligesom der også er forskel på kvaliteten i både papir og kuglepenne. Det kan også være at du må investere i en god computerskærm, en god mus, et hæve/sænke bord samt en god kontorstol der kan indstilles i højden. På denne måde bliver det fornøjeligt at arbejde hjemme. Opgrader hjemmekontoret og få den optimale hjemmearbejdsplads.