Indret dit kontor med alle nødvendighederne

Dit kontor er et af de vigtigste rum i dit hjem. Der er der du laver det vigtige arbejde som bringer mad på bordet, og det er et rum der skal give dig mulighed for fuld koncentration og bedste arbejdsmuligheder.

Alle kontorarbejdere er forskellige, og det er selvfølgelig derfor også forskelligt specifikt hvad du har brug for på dit kontor. Det ændrer sig alt efter behov, arbejdsopgaver, kvadratmeter etc. Der er dog alligevel nogle ting som næsten er essentielle at have på sit kontor, og som mange nok også har brug for, ligegyldigt hvilket erhverv de beskæftiger sig med.

Præcis hvilke ting der er tale om her, kan du læse nærmere om i nedenstående artikel.

Skån din ryg med et hæve-sænkebord lavet specielt til dig

En af de store ulemper ved kontorarbejde, er hvor skadeligt det er for din ryg at sidde foroverbøjet over din computer flere timer i streg. Mange danskere ender med at blive sygemeldt med arbejdsrelaterede sygdomme eller skader, præcis på baggrund af dette.

Næsten alle virksomhedskontorer i Danmark har i dag byttet deres traditionelle skriveborde ud med hæve-sænkeborde, så hvorfor skal du ikke også? Et hæve-sænkebord giver dig mulighed for at stå op og lave dit arbejde, hvilket din ryg vil takke dig for.

Udover dette kan du selv indstille bordet alt efter din højde og hvordan du finder det mest komfortabelt at stå.

Vil du gerne have dit kontormøbel endnu mere personligt, kan de vende dig mod KontorMøbler.dk, startet af Torben Møller i 2012. Den innovative webshop giver dig mulighed for at skræddersy dit kontormøbel, så det kommer til at passe lige til dine behov.

Det behøves heller ikke specifikt at være et hæve-sænkebord, men kan også være en reol, en kontorstol eller noget helt tredje.

Kan du ikke stå, så sid i det mindste godt

Apropos kontorstole. Det er ikke alle der har råd til eller føler de har behov for et hæve-sænkebord, og det er jo også helt fair. I sådan en situation er det bare vigtigt at man er omhyggelig med at vælge en kontorstol der støtter ryggen ordentligt, så man i det mindste kan nedsætte risikoen for rygsmerter på den måde.

Det er vigtigt at stolen ikke bliver for blød, da man højst sandsynligt så kommer til at sidde krumrygget, og det er super vigtigt at man sidder rankt hvis man gerne vil forebygge rygskader.