Find den rigtige kopimaskine til din arbejdsplads

Står din virksomhed med et behov for en printer eller en kopimaskine? Så kan det måske være svært at vurdere hvilken løsning der er den rigtige? For nogle måneder tilbage fik jeg til opgave, at finde en kopimaskine til min arbejdsplads, som kunne printe i store mængder uden at gå i stykker.

 

Jeg brugte lang tid på at finde ud af hvor jeg skulle finde en god kopimaskine og en dag faldt jeg over Business Center Ørestad, som sælger kvalitets kopimaskiner til virksomheder.

 

Business Center Ørestad leverer alt indenfor dokumenthåndtering, kopimaskiner, printere og reservedele til dit kontormiljø. De hjælper med optimering af din løsning eller aftale. Derudover så vejleder og rådgiver de dig, omkring den bedste løsning til netop din virksomhed.

 

Kvalitet eller kvantitet?

Kvaliteten på en kopimaskine, findes i mange varianter, alt efter behovet for din virksomhed. Hvis din virksomhed blot har brug for et print af mindre opgaver, anbefaler jeg at i får en printer som dækker de mange små opgaver.

 

Hvis i derimod har brug for print i større skala, så findes der kopimaskiner der dækker dine behov. Typisk vil en laserprinter være en god investering, hvis du blot ønsker at printe i store mængder.

 

Hvis man derimod investerer i en kopimaskine, så kan man med de fleste modeller forvente mange flere funktioner som er med til at højne produktiviteten i virksomheden. Udover at have den større kapacitet, så får du også scanner, sortering, hul og sammenfletning af dokumenter og meget mere.

 

Ved anskaffelse af en kopimaskine til erhverv, skal man være opmærksom på prisen af blæk eller toner, hvilket også gør sig gældende for kopimaskiner, med her er det vigtigt at forholde sig til vedligeholdelse og strømforbrug, samt serviceaftalen.

 

Kopimaskine i høj kvalitet

Min virksomhed og jeg været meget glade for vores valg af at investere i en kopimaske fra Business Center Ørestad. I vores aftale med Business Center Ørestad har vi hele pakken, lige fra aftalegennemgang, optimering til service.

 

Da vi modtog kopimaskinen hjalp Business Center Ørestad med at sætte kopimaskinen op og sørgede for at den fungerede som den skulle. Ydermere har vi møder med Business Center Ørestad omkring hvad vi har på hjertet eller andet.

 

Skab overblik og spar penge med Konica Minolta

Da vi skulle vælge kopimaskine til virksomheden, havde vi en samtale med Business Center Ørestad omkring deres Konica Minolta kopimaskiner. Med Konica Minolta har du mange flere muligheder end hvad du har med en normal kopimaskine. Og vi var heller ikke i tvivl om at det skulle være den.

 

Med Konica Minolta får du den bedste printløsning til din virksomhed. Ligegyldigt størrelsen på din virksomged, er det alfa omega at du har kontrol over udgifterne – også gældende din virksomheds printforbrug Med Konica Minoltas sikkerhedsprintløsninger, kan din virksomhed få indsigt i medarbejdernes printeradfærd, tildele brugeradgansrettigheder og optimere virksomhedens printinfrastruktur.

 

Med et Konica Minoltas printersystem har du indblik i hvilke printerområder der kan optimeres, og derved spare din virksomhed for tid og penge, samt minimere halve printerløsninger.

 

Det er helt sikkert en god investering min virksomhed har lavet, og vi kan give de varmeste anbefalinger til Business Center Ørestad.