Tryg med alarmsystem

Målt op imod antallet af indbyggere har Danmark et højt antal anmeldte indbrud. Det er der naturligvis flere årsager til, og en af dem er, at der her i landet ikke er megen tradition for at indbrudssikre vores hjem. Den gode nyhed er dog, at dette er noget, man kan let kan gøre noget ved. Man kan nemlig hurtigt gøre livet vanskeligt for indbrudstyve ved at anskaffe sig et alarmsystem.

Skræm indbrudstyvene væk

Man kan sagtens finde en god alarm uden abonnement. Fordelen ved et alarmsystem uden abonnement er, at man kun betaler anskaffelsesprisen. Det vil sige, man slipper for at have en løbende udgift, som er prisen for at være tilknyttet et alarmselskab. På den måde råder man helt selv over alarmen, så skal man have noget ændret, klarer man det selv, og det koster ikke noget.

Hvis alarmen går, modtager man besked herom og står dermed selv for at håndtere situationen. Man kan naturligvis også sætte det op, således at naboen også får besked. Det kunne være relevant, hvis man har en nabo, man stoler på, og som hovedsageligt opholder sig hjemme, og som godt vil være behjælpelig med at holde ubudne gæster væk fra nabolaget.

Et alarmsystem er selvfølgelig ingen garanti mod indbrud, men der er ingen tvivl om, at mange indbrudstyve fortrækker, blot de ser klistermærket med alarm på vinduerne, hvilket på den måde ligeledes giver en præventiv effekt. Og skulle uheldet være ude, vil lyden fra alarmsystemet kunne være med til at afkorte tyvens besøg og dermed begrænse tyvens udbytte.

En alarm uden abonnement kan man selv installere, men de fleste vil nok foretrække at få profesionelle til at ordne det, så det sikres, at alt virker, som det skal. Alarmen styrer man via en app på telefonen, så der altid er let adgang til kontrollen, uanset hvor man befinder sig.