Få skønne oplevelser med en køreferie

Der er rigtig mange gode grunde til at tage på kør-selv-ferie i stedet for at hoppe ind i flyveren. For eksempel er det langt bedre for miljøet, og så oplever du i langt højere grad landene, du besøger, når du selv bevæger dig igennem landskaberne i bilen. Hvis du synes, tanken virker lidt uoverskuelig, så kan vi berolige dig med, at det faktisk er ganske enkelt. Læs med her, og hør mere om, hvordan du får den bedst mulige køreferie stablet på benene.

Planlæg flere besøg undervejs

En rigtig god måde at planlægge din rejse på, er ved at finde flere destinationer på vejen, du gerne vil besøge. Bilferien er superfed, fordi du spontant kan standse, når du har lyst, men det er også en fordel af planlægge nogle faste stop, som du helt sikkert skal besøge. Det fantastiske ved vores verden er, at der er noget spændende at se, uanset hvor du befinder dig. Derfor kan du nemt og uden problemer finde en god håndfuld steder, som er værd at besøge, når du kører.

Det er en god ide at bestille overnatning på forhånd. Dels er det rart ikke at skulle stresse over, imens du er undervejs, men det er som regel også en hel del billigere. Når du bestiller i sidste øjeblik, er priserne skruet helt op, så hvis du vil betale så lidt som muligt, er det en fordel at være ude i hvert fald et par uger før. På den måde får du råd til lidt ekstra, og det er meget godt at have, hvis du pludselig falder over noget spændende på vejen.

Hvis du ikke har en bil

Hvis du ikke har en bil, så frygt ej – du kan sagtens komme på bilferie alligevel. Så kan du nemlig overveje at få fat i en lejebil. Der er masser af gode muligheder for at leje biler, både i Danmark og i andre lande. Det kan for eksempel være en fordel at rejse til den tyske grænse og så leje en bil i Flensborg, for du kan typisk spare en hel del ved at leje i et andet land end Danmark.

Når du kigger efter muligheder for biludlejning, skal du være opmærksom på, at din alder nogle steder påvirker, hvorvidt du kan leje bilen eller ej. I nogle lande skal du for eksempel være over 21 år for at leje en bil. Det er dog langt fra tilfældet alle steder. Du skal også være opmærksom på, at du skal huske at registrere alle, som kommer til at føre bilen. Så hvis både dig og din partner er afsted, skal I begge anføres i kontrakten af forsikringsmæssige årsager – ofte gør det heldigvis ingen forskel for prisen.

Er du i tvivl om, hvor du skal kigge, så besøg https://www.autoprio.dk/. Her kan du nemt og hurtigt finde frem til den rette bil, og du kan selv vælge, hvor du gerne vil hente den. Når du vælger bil, så vær opmærksom på, at priserne kan variere meget – så husk at tænke over, hvad du egentlig har brug for.