En magisk naturoplevelse i det sydjyske

Der findes mange skønne naturoplevelser i Danmark, og en af de klart smukkeste er sort sol, som kan oplevelses i Sydjylland. Du kan få en helt igennem spændende og fantastisk weekend med overnatning, hvor der indgår en bustur til Sort Sol Safari. Du kan læse mere om de forskellige pakker her; https://www.gramslot.dk/overnatning/sort-sol/

Hvad er Sort sol

Sort sol er det smukke fænomen der opstår i det jyske, når en stor flok stære samles over marsken. I Jylland kan opleves de største flokke af stære. Når stærene samles på himlen, bliver det nærmest til en smuk dans. Det er smukt, når den samlede flok stære nærmest bølger sig hen over himlen. Med Sort Sol Safari sikres du adgang til de steder, hvor der er størst sandsynlighed for at opleve det flotte fænomen. Der er også adgang til lukkede områder, som man ikke privat vil kunne få adgang til på anden vis. Sort sol skal opleves, da det ikke tilstrækkeligt kan beskrives.

Giv den perfekte gave til jul

Er det svært for dig at vide, hvad du skal give i gave til personen, som har alt? Det kan også være, at du ikke ved, hvad du skal give din partner. Her kommer et forslag. Giv en oplevelse, som de sent vil glemme i form af et ophold på Gram Slot inkl. billetter til Sort Sol Safari. Du vil klart give en gave, som personen ikke havde forventet, og som vil give stor glæde og forventning. Det kan være en oplevelse sammen med dig, så i har noget at glæde jer til sammen. Oplev den ultimative kærestetur med romantik og hygge. Tag din kæreste, ægtefælle eller partner med på sort sol safari. Det bliver med garanti en romantisk tur, hvor i sammen kan nyde det flotte naturfænomen, samtidigt med, at i nyder et dejligt ophold på Gram Slot. Gram Slot byder indenfor med rundvisning på slottet. Omkring slottet ligger en dejlig park have, hvor I kan gå nogle gode ture sammen. I vil med garanti kunne genfinde glæden ved hinanden og få nogle gode stunder sammen, hvor der er tid til ekstra romantik og hygge. Kombiner eventuelt turen med en tur over Grænsen til Tyskland, som ligger inden for overskuelig køreafstand. I kan ligeledes med fordel tage en tur forbi Haderslev, hvor i kan opleve Haderslev flotte gågade med dejlige butikker og rig mulighed for hygge på byens caféer.