5 rengøringsting du mangler, når du skal flytte i ejerlejlighed

opvasken

Skal du til at lave springet fra at bo i noget lejet sammen med andre til at flytte i ejerlejlighed? Så er der helt sikkert nogle rengøringsting, du mangler i hjemmet. Men bare rolig, for i denne artikel kan du blive lidt klogere på, hvad du skal ud og købe ind.

Vaskemaskine og tørretumbler

Du kan ikke længere gå ned i vaskekælderen for at vaske dit tøj. Hvis du ejer din lejlighed, så er det på tide, at du får din egen vaskemaskine. Du bliver højst sandsynligt også rigtig glad for den, for det er bare så meget nemmere, end når man skal til at bestille tid og vente på, at andre får deres tøj ud af vaskemaskinen. Du kommer sikkert også til at vaske lidt oftere – bare fordi det er lidt nemmere nu!

Opvaskemaskine test: Find den rette

Det kan være, at du tidligere har måttet vaske op i hånden? Hvis du skal til at flytte i ejerlejlighed, så er det også på tide, at du får din egen opvaskemaskine. Og du kommer aldrig til at kunne gå tilbage til at vaske i hånden, når du først har prøvet det, for det er så nemt! Det er især herligt, hvis man har haft mange gæster på besøg til middag – så er det bare med hurtigt at smide det hele ind og tænde. Hvis du er meget i tvivl om, hvilken opvaskemaskine du skal vælge, så kan du lede efter en opvaskemaskine test, som giver dig et godt overblik. Med en Opvaskemaskine test kan du let finde den rette.

Støvsuger og moppe

Du skal naturligvis have en støvsuger, når du har din egen lejlighed – det ville da også være for underligt, hvis du skulle hen og banke på hos naboen hver gang, der er noget skidt på gulvet. Det samme gælder for en moppe – det er bare ting, man skal eje. Du kan nemt få en mindre støvsuger, der ikke fylder så meget, og som nemt kan sættes ind i et skab. Der findes også mange smarte mopper på markedet. Der findes f.eks. dem, hvor man kan putte vand og rengøringsmiddel direkte i en beholder på moppen – så bliver det næsten ikke nemmere at vaske gulvet!

Klude, viskestykker og håndklæder

Hvis du tidligere har boet sammen med andre, så har I sandsynligvis også været fælles om en række bløde rengøringsartikler – nemlig ting som klude, viskestykker og håndklæder til køkkenet og badeværelset. Du deler ikke længere med nogen (med mindre, du flytter sammen med en kæreste), så er det er på tide, at du får dit eget. Her kan det være smart at købe rigtig meget ind – for det er træls at løbe tør for, og hvis du har meget, skal du vaske sjældnere.

Generelle rengøringsmidler

Hvis du tidligere har delt alle rengøringsmidler med dine rumboer, så skal du måske også ud og købe ind af disse. Du skal naturligvis bruget noget universalrengøring, nogle rengøringsmidler til badeværelset, f.eks. sanitetsrengøringsmiddel og brun sæbe, rengøringsmidler til køkkenet og noget til at pudse spejle og vinduer med. Det er lækkert at have et rent hjem, men det kommer ikke af sig selv.