Tjeklisten til dig, der skal til at studere på universitetet

Hvis du skal til at studere på universitetet, så er du måske allerede en lille smule nervøs for, hvordan det nu skal gå. Det hele skal nok gå, men der er en del ting, man lige skal have tjek på inden, man begynder. Derfor kommer her tjeklisten til dig, der skal til at studere på universitetet. Du kan finde en masse oversigter og de bedste og billigste produkter hos toppricer.dk, så du sparer penge.

Cykel og rejsekort

Hvis du skal til at flytte til en større by, så skal du også til at lære at finde rundt. Heldigvis er vores telefoner udstyret med GPS, og hvis du ikke kender byen så godt, så kommer du helt sikkert til at bruge den rigtig meget. Det er vigtigt både at have en cykel – fordi det er billigt, og du skal til at være studerende, så du har ikke råd til at tage bussen hele tiden – men også et rejsekort. Det er vigtigt med rejsekortet, fordi det er en kæmpe begrænsning kun at have en cykel, hvis man nu skal langt. Så kan du også taget bussen, hvis det lige regner en dag – det bliver du glad for! Man kan tilmed være ”studerende” på ens rejsekort, så det skal du lige huske at være opmærksom på – der er penge at spare!

Printer

Du kommer helt sikkert ikke til at have lyst til at læse dine mange papirer, artikler og dokumenter på computeren. Det er derfor helt sikkert smartest, at du har en printer, så du har mulighed for at læse dine tekster i fysisk form. Det kan være svært at gøre sig klog på, hvilken printer der er bedst, men du kan prøve at finde ud af det på toppricer.dk. Derinde kan du nemt og hurtigt få et godt overblik over, hvilke gode printere der er på markedet. Find de bedste produkter hos toppricer.dk. 

Taske

Det er vigtigt, at du har en god taske, når du skal frem og tilbage mellem universitetet og hjem. Det skal være en taske, du kan holde ud af cykle med eller gå langt med. Hvis du gerne vil blende godt ind blandt de andre på universitetet, skal du købe en ”mappe”-taske. Det er sådan en flad en, man tager over skulderen. Det er en rigtig universitetstaske.

Overstregningstuscher, kuglepenne og blyanter

Du kommer helt sikkert til at nedslide mange overstregningstuscher, når du de næste mange år skal læse rigtig mange sider. Du kan derfor lige så godt være forberedt på det: Tag en tur ned i byen og køb en masse penalhusgrej og husk en kuglepen, som du godt kan lide at skrive med – det kommer du til at blive glad for i længden!

Bøger og sekundær litteratur

Du kommer helt sikkert til at bruge en masse penge på bøger, når du er studerende. Ved studiestart får du en liste over alle de bøger, du skal bruge, mens du tager din uddannelse. Men det kan være en god idé allerede nu at være forberedt på, at du kommer til at købe flere bøger end de, der står på listen – du kommer nemlig sandsynligvis til at være rigtig glad for sekundært litteratur!