Mobilnet er løsningen på dårligt signal

Er du træt af dårligt signal på din mobil? Få løst dette problem, med en mobilnet forstærker. Danmark er et lille land, derfor har vi også generelt god dækning – De fleste steder. Opholder du dig for det meste udenfor storbyen eller bor du ude på landet, så kan du opleve svingende signal på din mobil. Dette kan være utroligt frustrerende og en hindring for, at din hverdag fungere optimalt. Verdenen er blevet mere digitaliseret og uanset, hvilket stadie man er i sit liv, er telefonen blevet en nødvendighed. Med dårligt signal kan du misse et opkald fra vennerne, din arbejdsgiver eller børnenes institutioner. Derfor er der utroligt vigtigt med et kontinuerligt og stabilt signal på din mobil.

Hvad må du og hvad må du ikke?

Med en mobilnet forstærker, kan du gøre din hverdag nemmere og samtidig sørge for, at du aldrig mere oplever et misset opkald. Ydermere kan et godt signal på din mobil, redde liv. I kritiske situationer, er det vigtigt med ordentligt signal på din mobil, så du kan tilkalde hjælp. Men Der er dog nogle løsninger som er ulovlige i Danmark. Det er derfor utroligt vigtigt, at du går til en autoriseret. Dette hjælper dig også med, at få det rette udstyr. Så er du sikret, at dit behov bliver dækket, samtidig med, at du ikke betaler overpris for noget der ikke er nødvendig.

Flere ting at tage højde for

Ydermere får du det også lovligt udstyr, dette er et vigtigt punkt, da ulovligt monteret udstyr i sidste ende kan koste dig en bøde på helt op til 15.000 kr. Hvis du gerne vil finde den rette udbyder, så du kan få bedre signal på din mobil, samtidig med, at du får udstyr der matcher din netværksudbyder. Kan du her finde og investere i den rette mobilnet forstærker.

Sådan virker en mobilnet forstærker

En normal mobilnet forstærker består af 5 dele, en antenne til udendørs, en indendørs rundstrålende antenne, 5 meter lang standard koaksialkabel, en strømforsyning anordning og en mobilnet forstærker. Den udendørs antenne fungere sådan, at den opfanger signalet fra en basestation. Dernæst sender den signalet igennem koaksialkablet, til forstærkeren. Når forstærkeren har modtaget signalet, bliver det forstærket og sendt videre til din indendørs antenne, til sidst modtages det forstærket signal af din mobiltelefon.

Forskellige behov

Hvilket udstyr du har behov for, afhænger af om det skal bruges til hverdagsbrug, i en stor virksomhed eller hvilken udbyder du har. Nogle gange behøver du ikke tage så store skridt som, at få en mobilnet forstærker. Du kan med fordel også se på om du har den rigtige udbyder eller om det er nødvendigt for dig, at skifte telefonselskab. Der er dog situationer og steder, hvor dækningen kan være dårlig. Dette gælder som tidligere nævnt, hvis du er langt væk fra en basisstation altså, hvis du bor i et hus eller arbejder i afsidesliggende områder. Der er også bygninger der kan forringe din mobils signal, det kan som regel være parkerings bygninger eller store kontorbygninger. I disse tilfælde hjælper det ikke, at skifte udbyder, her kan du med fordel benytter dig af en mobilnet forstærker.