Dejlige campingpladser hos Fjellerup Strand

Er du ved at planlægge sommermånedernes aktiviteter sammen med dine nærmeste? Så kan du med fordel over at tage på campingferie. Der er masser af campingmuligheder i Danmark, og én af de mest benyttede er Fjellerup Strands Camping.

Om Fjellerup Strands Camping

Fjellerup Strands Camping ligger i Glesborg i Nordjylland og har hvert år åbent fra midten af marts til midten af september. Campingområdet grænser til Djurslands smukke og meget børnevenlige strand, og med en dejlig og familievenlig campingplads hos Fjellerup Strands Camping har du både mulighed for at slappe af og for at deltage i en lang række spændende aktiviteter. Områdets mest afdæmpede aktiviteter omfatter blandt andet pandekagebagning, snobrød og fælles grill og TV-stue og minibiograf. Hvis det bliver nødvendigt for dig at tjekke op på, hvordan tingene står til i den ydre verden, står områdets computerrum til fri afbenyttelse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trænger du til en aktivitetsrig campingferie? Så er Fjellerup Strands Camping også et glimrende omdrejningspunkt for ferien. Området har masser af løberuter og fiskeri, og du har dertil mulighed for at deltage i både cykelture og vandreture med en naturvejleder, der viser vejen. Har du spørgsmål i forbindelse med din feriebestilling, sidder campingområdets medarbejdere altid klar til at besvare dine henvendelser på telefon eller på mail.

Derfor skal du tage på campingferie

Der er mange gode grunde til at tage på campingferie. For det første er denne form for ferie et budgetvenligt alternativ til udlandsferier. For det andet bliver du, når du camper, en del af et hyggeligt lille fællesskab, hvor du får mulighed for at dele sommerstunderne med andre campingentusiaster. Og får det tredje gør de fleste campingpladsers naturskønne omgivelser, at campingferier som regel har en beroligende effekt på dem af os, som oplever en stor mængde af stress i hverdagen. Det er bare om at komme afsted!