Drømmer du en traditionel tatovering?

Hvis du drømmer om en traditionel tatovering, så skal du ikke bare gå ind i den første og bedste tattooshop du finder. Det er nemlig ikke alle, der er specialiseret i denne form for tatoveringer. Alle tatovører har et eller andet, som de elsker at lave og dermed er ekstra gode til at lave. De har altså alle deres forskellige specialer, hvor de bare er virkelig gode. Nogle tatovører er gode til portrætter, mens andre elsker at lave dyr. Nogle er specialiseret i tribal, mens andre er specialiserede i at lave traditionelle tatoveringer.

 

Old school tatoveringer

Hvis du bare drømmer om at få lavet en tatovering, der er traditionel, så skal du finde en tatovør, der specialiserer sig i netop dette. Typiske motiver i denne genre er ørne, skibe og pinup piger. Særligt mænd elsker denne slags motiver. Nogle ville endda sige at mænd med denne slags tatoveringer, er rigtige mandfolk. De traditionelle tatoveringer er altså motiver, som har været brugt i mange år. Det er ikke moderne og det er ikke kunstnerisk. Det er helt almindelige motiver, som man kan forholde sig til. Dette elsker mange og derfor er denne genre så populær.

Mange synes måske at denne type tatovering, kan virke meget simpel og kedelig. For mange er det dog netop det simple, der er fascinerende. Ved de traditionelle tattoos skal der ikke så meget til, før at den bare bliver super fed. Når motiverne har været populære i mange år, er det jo fordi at de bare fungerer. Mange vil derfor mene at man aldrig går galt i byen med et sådant motiv. Det er ikke kun mænd, der får lavet disse motiver. Mange kvinder elsker at udsmykke deres kroppe med flotte og storslåede skibe, store og majestætiske ørne og frække pinups.