Gør din have indbydende og smuk året rundt

Livet som haveejer er skønt. Men når man ejer en have, så følger der altid bunkevis af havearbejde med, hvis man gerne vil holde haven pæn og ryddelig. Hvis du har masser af tid og overskud til at være i haven, så kan havearbejdet være en sand fornøjelse. 

Hvis du derimod har en travl hverdag med meget lidt overskud til at træne de grønne fingre, så kan du altid få en professionel partner til anlægsarbejde, som holder din have smuk året rundt. 

Professionel haveservice i Århus

Har du brug for at få tæmmet din have? Havearbejde handler om mere end bare at plante blomsterbede, der er også trimning af hække og buske, græsslåning, lugning, beplantning og meget mere. Disse opgaver er ikke kun tidskrævende, de er også benhårde og så kræver de noget ordentlig haveudstyr. 

I Århus kan du få professionel haveservice hos palmgrenservice. Her kan du bestille kvalitetsgaranteret haveservice i Århus og resten af Danmark til en fantastisk god pris på helt ned til 300 kr. i timen. Anlægsarbejde giver dig frihed i hverdagen, uden at du behøver bekymre dig om, at haven kommer ud af kontrol. 

Få hjælp til de større opgaver

Selvom du bestiller haveservice betyder det jo ikke, at du ikke selv kan ordne ting og sager i haven. Det kan være du gerne selv vil klare de daglige hyggetjanser, men har brug for noget hjælp til de større beskæringer eller trimning.

Det er for eksempel altid en god ide, at bruge haveservice, hvis du har behov for at få fældet træer i haven for dig. Træfældning kan være enormt farligt og bør altid overlades til de professionelle.

Anlægsarbejde til din virksomhed eller institution

Ejer du en virksomhed eller offentlig institution med et grønt areal? Store grønne arealer kan være en kæmpe mundfuld at håndtere uden hjælp. Derfor er det normalt, at offentlige institutioner har tilknyttet haveservice, som jævnligt kan klare de omfattende opgaver, som for eksempel at få slået græs og klippet hække.

Anlægsarbejde omfatter også komplekse anlægsopgaver på større områder. Uanset hvilken opgave du står med, så findes der en anlægsløsning både til haven i privaten, boligforeningen eller de offentlige institutioner.