Børne paraply til teater eller til børn på tur

Her en børne paraply i retro paraply stil

Skal dit barn have en personlig paraply, så er dette en oplagt paraply, da den er lidt mindre end normale paraplyer skaftet er lidt korter og selve skærmen er perfekt til både børn og unge på denne børne paraply. Paraplyen er tilpasset til at kunne dække et barn, eller yngre sjæle. Gør dit liv nemmer ved at give børnene en paraply med når de skal ud og lege eller gå tur, og skab en connection mellem barnet og paraplyen ved at barnet selv bære egen paraply.
Med ejerskabet af denne retroparaply vil din hverdag gøres nemmere, fordi dit barn ikke bliver så let syg når det kan slå paraplyen op, når det begynder at regne, samt bliver din søn eller datter ikke nær så beskidt. Her vil du kunne planlægge dine børns dag, uden at skulle tænke på dårligt vejr der kan forhindre deres planer. Paraplyen holder barnet varm og tør, og den er fleksibel at medbringe overalt, barnet kan let selv bære denne børne paraply, da den vejer under 400 gr

Den lille børne paraply perfekt til alle børn

Som der fremstilles store paraplyer og små paraplyer, så fremstilles de også i deres egne respektive designs, her som en anderledes og praktisk børne paraply.
Skærmen på denne børne paraply, er inddelt i felter med mørke farver med prikker eller stjerner, og felter med motiv der er klar til at beskytte dit barn mod regnen i med flotte farver, og dermed gøre paraplyen personlig for dit barn. Den mørke retro paraply som børne paraply køber du billigt her paraply med en diameter på 85 cm er perfekt til børn. Diameteren er stor nok til at dække flere børn, hvis dette skulle blive nødvendigt i regnvejret. Stoffet er mørke på denne børne paraply, er i mørke farver med flæser på yderkanten.Denne paraply er i klassiske frisk farver børn elsker, køb denne børne paraply nu, dine børn vil elske den.
Facts om denne mørke børne paraply
Produkt fakta: Funktionel og flot børne paraply, en børne paraply med stor diameter 85 cm.
Størrelse (r): 85 cm
Materiale (r): Metal / Polyester
Vægt (netto): 0,433 kg
børne paraply
Gør paraplyen personlig til dit barn, køb her en billig og sjov børne paraply. Paraplyen kan også bruges på teater m.fl. Se den smarte og sjove paraply her