Vis din personlighed med en tattoo

Mange mennesker går meget op i, hvordan de fremstår overfor andre. De fleste vil gerne have et tiltrækkende ydre, som folk husker. Samtidig er det også vigtigt for mange, at det ydre går hånd i hånd med det indre – man ønsker typisk at ens personlighed stråler igennem på ens udseende. Men hvordan skal man så lige gøre det? Man er født som man er, og det er ikke altid sikkert, at man føler at hele ens personlighed kommer til udtryk i det udseende, som man nu engang har. Nogle vælger drastiske metoder som plastikkirurgi, så man kan få præcis det udseende, som man drømmer om. Man behøver dog slet ikke gå sådan til værks, da man sagtens kan få noget personlighed frem på en anden måde. Mange vælger eksempelvis at få en lidt anderledes frisure, som siger noget om hvem de er.

 

Man kan også vise sin personlighed ved forskellige former for kropsudsmykning. Her kunne der eksempelvis være tale om diverse piercinger, så som øreringe, ring i næsen eller måske i navlen. Det gode ved disse tiltag er, at man blot kan pille dem ud igen, hvis man ikke længere ønsker dem. Mange ønsker dog at sætte et præg på deres krop, som sidder der for evigt. Her kan en tatovering være det helt rigtige valg. Det er dog meget vigtigt, at man tænker grundigt over motivet, før man får tatoveringen lavet, da den som udgangspunkt skal være på kroppen resten af livet. Lyder dette interessant, så kan man læse meget mere om tattoo i København her på denne side.  Man kan enten få tatovøren til at tegne det motiv, som man ønsker, eller også kan man medbringe sin egen tegning. Nogle forældre vælger eksempelvis at få lavet en lille tegning, som deres barn har tegnet.

 

Populære motiver til tattoo i København

Hvis man ønsker en tattoo, men er helt på bar bund med motivet, så kan man med fordel lade sig inspirere af tidens trends. I en årrække har nogle forskellige meget fine og feminine motiver været populære blandt kvinder. Her er eksempelvis fugle for mange blevet et symbol på familiens medlemmer, eller andre tætte relationer. Også motiver som fjer er yderst populære. For mæng er det meget populært at tatovere det meste af overkroppen og armene i et såkaldt sleeve. Det er også meget populært at få tatoveret en sætning fra en sang eller lignende, som man synes siger noget om ens eget livssyn.

 

Få lavet en personlig tattoo i København

Der er dog også rigtig mange mennesker, som ønsker en tattoo, som ikke er så populær, netop fordi de gerne vil skille sig ud. Her kan forskellige atypiske og sjove motiver komme i spil. Man kan eksempelvis få tatoveret en tartelet, en gummiand eller måske en lama til minde om noget, som man har oplevet med nogle betydningsfulde personer. For nogen er det også et princip, at tatoveringen ikke skal symbolisere noget, da symbolværdien godt kan gå i stykker efter en længere årrække.