Få store fordele ved at vælge en alderspension

Det kan være svært for dig at forestille dig, hvordan dit liv kommer til at være, når du går på pension. Det er ikke mindst, hvis der er lang tid til, at du skal på pension. Det kan være, at der er en ting, som du har lyst til nu, men det kan jo nemt ændre sig med årene. Det kan være, at du har lyst til at tage ud at rejse en masse, når du bliver pensionist. Men hvis du har fået en masse børnebørn i mellemtiden, er dine prioriteter måske ændret. Læs mere om forskellige pensionsordninger her: http://flytpension.dk/aldersopsparing/

Hvis du gerne vil have en fleksibel pensionsopsparing, hvor du selv kan vælge, om du vil have alle pengene udbetalt på en gang, eller du får et fast beløb hver måned, er det en god ide for dig at vælge en alderspension. På den måde vælger du selv, når du når pensionsalderen, hvordan du vil have dine penge. Det er dermed en meget fleksibel pensionsopsparing, som det vil give rigtig god mening for dig at vælge.

Skattefri alderspension giver dig mange penge

Du kan ikke trække en alderspension fra i skat. Til gengæld skal du ikke betale skat af din pension, når du får den udbetalt. Du kan dermed regne med at få en stor del af dine penge i hånden, når du skal have pengene. Det er en rigtig god mulighed for dig.

Når du har en pensionsordning gennem din virksomhed, vil du typisk skulle betale skat af den, når du får den udbetalt, mens du kan trække det beløb, som du indbetaler fra i skat. Det kommer altså til at gå nogenlunde lige op i den sidste ende.

Alderspension er et godt supplement til din nuværende pensionsordning

Hvis du kun har råd til at spare få penge op, kan det være en ide for dig, at du vælger en alderspension som din primære pensionsopsparing. Det skal du gøre, hvis du ikke har råd til at spare mere end 28.600 kroner op om året. Har du råd til at spare mere end det op, er det en god ide, at du har en pensionsordning som din primære pensionsordning, og at du så bruger alderspensionen som din sekundære pensionsordning.

Når det er begrænset, hvor meget du må spare op med en alderspension, kan det være en god ide, at du også har andre pensionsopsparinger. Det kan gøre, at du får sparet nogle flere penge op.

Generelt handler det om, at du får sparet så mange penge som muligt op til din pension. Det er svært at sige, hvordan din økonomiske situation kommer til at være, når du bliver pensionist. Det er derfor en god ide, at du har så mange penge som muligt. Det vil give dig det størst mulige råderum i forhold til at gøre de ting, som du gerne vil. Der er mange, der gerne vil ud at rejse i længere tid, når de bliver pensionister. Hvis du skal det, har du selvfølgelig brug for en masse penge.