Forfatter: admin

Hvordan bliver man medlem af en A-kasse?

Det er ganske frivilligt, om du har lyst til at melde dig ind i en A-kasse eller ej.

Derfor skal du selv henvende dig til den ønskede A-kasse og tilmelde di, for at blive sikret dagpenge hvis du en dag står som ledig på arbejdsmarkedet.

Afhængigt af din nuværende status findes der flere A-kasser med forskellige tilbud.

Er du lønmodtager, selvstændig, nyuddannet m.m. skal du betale kontingent, mens du som studerende ofte tilbydes gratis medlemskab indtil du er færdiguddannet.

Uanset din status, er det dog vigtigt, at du henvender dig til en A-kasse inden du står som ledig, så du kan blive dagpengeberettiget.

Nogle A-kasser er specifikt rettet mod særlige faggrupper, mens andre er for alle typer af medlemmer. Du kun se en oversigt over arbejdsløshedskasser på akassefokus.dk, hvor du ligeledes nemt kan danne dig et overblik i forhold til kontingent samt muligheden for tilknytning af en fagforening.

Hvordan vælger jeg den rette?

Tænk gerne på din A-kasse som en forsikring. Den skal sikre dig økonomisk, hvis du bliver ledig.

Den del imødekommer alle A-kasserne dig, da dagpengesatsen er statsreguleret, men der er alligevel forskelle, der kan give stof til eftertanke, når du vælger, hvor dit medlemskab skal falde.

Lad os se på de økonomiske incitamenter først.

Se efter gebyrer m.m.

Når du vælger din a-kasse, skal de se efter, hvordan deres gebyrer er i forhold til at administrere deres medlemmer.  Dette gebyr påvirker dit samlede månedlige kontingent, som du naturligvis skal kontrollere, da dagpengeydelsen er det samme, men pengene går til andre tilbud og services.

Du kan ofte finde ud af, om A-kassens medlemmer er tilfredse med pris i forhold til ydelse ved at læse deres anmeldelser på sider som f.eks. Truspilot.dk.

Du skal dog også huske at opveje med de karrieremæssige aspekter, som den enkelte A-kasse tilbyder.

Undersøg din mulighed for opkvalificering

Når du vælger A-kasse skal du huske, din dagpengesats er den samme. Fokuser derfor på mulighederne fremadrettet. Det gør du bedst ved at undersøge, hvilke tilbud din arbejdsløshedskasse giver dig karrieremæssigt. Her skal du tænke længere end til undervisning i at skrive ansøgninger og sammensætte et korrekt CV, og i stedet tænke på opkvalificering af din faglige profil.

Har du mulighed for at tilegne dig ny viden, der styrker din profil og åbner for flere og/eller nye karriereveje? Så skal du gøre det. Mange A-kasser tilbyder nemlig kurser eller decideret efteruddannelse, da det hjælper dig tilbage på det dynamiske arbejdsmarked.

Måske der er flere fordele?

Et sidste incitament, når du vælger din kommende A-kasse, er alle ekstratilbud. Sørg dog for, du ikke fokuserer unødigt på disse, men primært fokusere på din karrieveje gennem A-kassen.

Ekstratilbud kan dog være det sidste lod på vægtskålen, da du kan opnå rabataftaler med butikker, få billigere forsikringer etc.

Særligt de større A-kasser har denne type medlemsfordele, men du skal naturligvis igen opveje dem i forhold til kontingent og dine muligheder for at udvikle din faglighed med kurser o.l.

Et sidste råd er, at du undersøger A-kassens evne til at få deres medlemmer tilbage i arbejde, hvilket naturligvis er yderst relevant, når du står uden job.

Categories: Uncategorized

Find flatterende lingeri online

Det er efterhånden de færreste, som køber lingeri i fysiske butikker. Det sker i stadigt stigende grad online og det skyldes, at der er så stort et udvalg. Hvor man i de fysiske butikker blot kan få det helt almindelige undertøj, så kan man få nogle mere særlige typer for undertøj, hvis man køber sit lingeri online. Noget af det man kan få er blandt andet undertøj, som er med til at forme kroppen. Denne type undertøj hedder shapewear og det er der mange, der bruger. Denne type undertøj, som man kan købe online kan gøre rigtig gode ting ved kroppen og få en til at se slankere ud.

Se slankere ud med lingeri online

Skal man se lidt slankere ud så er der mange forskellige måder man kan gøre det på. Blandt andet kan man finde lingeri online, som netop kan hjælpe dig med dette. Man skal blot sørge for, at det er noget undertøj, som netop er lavet til formålet. Det gode ved denne type af lingeri online er, at det ikke er ubehageligt at have på. Det er helt ligesom at have undertøj på, men den eneste forskel er, at det er lidt strammere. Det gør, at du automatisk kommer til at se slankere ud. Skal du for eksempel have en kjole på kan det være, at du føler, at du godt vil se lidt tyndere ud. Her kan du søge efter lingeri online, som kan hjælpe dig med dette.

 

Det er ikke kun for at blive slankere, at denne type af lingeri online kan være god for dig. For faktisk oplever mange mennesker også, at de får en bedre holdning når de bruger denne type af shapewear lingeri. For det er meget ofte stramt på maven og på ryggen og det kan gøre, at man automatisk vil være mere rank end ellers. Der er dermed mange grunde til at udforske lingeri online, som man kan gøre på mange sider. Graden af hvor meget det skal stramme ind og gøre dig slankere kan naturligvis variere rigtig meget. Hvor noget lingeri online kun strammer lidt ind på maven eller lårene kan man også få heldragter, som gør, at du ser slankere ud på hele kroppen.

Godt lingeri online til mødre

Er man netop blevet mor eller har været det i noget tid vil man finde ud af, at man formentligt får brug for at kigge på noget lingeri online. For kroppen ændrer sig på en måde, som gør, at man ikke kan bruge det lingeri man tidligere har brugt. Især sker det, at kvinder får større bryster og derfor kan det være, at de ikke kan passe deres BH’er, som de tidligere har fået. Dette er en oplagt mulighed for at søge efter lingeri online og finde noget, som passer bedre. Der er også mange mødre, som har brug for en BH, som de kan bruge til at amme med.

 

Alt dette kan du finde på https://www.feminint.dk/, hvor der er meget forskelligt lingeri online, som folk i hele verden er glade for. Uanset om du er lille, mellem eller stor er der noget for dig, for alle typer af kroppe vil få noget ud af lingeri online.

 

Categories: Uncategorized

Sådan får du råd til dine drømme med Viabill

Er du faldet pladask for en taske, et par fede sneakers eller noget helt tredje, du simpelthen ikke kan leve uden? Mangler du pengene eller venter du på, at den næste måneds løn står på kontoen? Lad ikke de gode tilbud stikke af fra dig eller ende i en andens skab! Viabill er med sikkerhed noget for dig, der gerne vil have dine varer fra danske internetbutikker her og nu, men først betale for dem på et senere tidspunkt.

Viabill er en dansk virksomhed med base i Aarhus, der har specialiseret sig inden for smart afbetaling ved internethandel. Måske har du under betalingsdelen, når du handler på internettet, set, at du kan vælge at betale med forskellige kreditkort, paypal og så er der også Viabill. Viabill lader dig afbetale dine varer helt rentefrit i rater, der passer til netop dig og din økonomi. Det er derfor en særligt fleksibel og økonomivenlig måde at handle på, hvis du ikke står og har pengene her og nu eller gerne vil foretage et større køb, som det vil tage dig tid at spare sammen til.

 

Derfor er Viabill smart

Der er mange fordele ved at handle gennem Viabill og så er det oven i købet utroligt nemt at bruge. Uanset om du gør dig mange små eller et stort køb på en dansk webshop, så kan det for nogle

 

være en udfordring at få pengene til at slå til her og nu. Med Viabill kan du oprette ratebetaling af dine varer og du sammensætter selv den løsning på afbetaling, som passer dig bedst. Det smarte er, at du kan dele betalingen op på hele 24 måneder og altså afbetale over hele to år. En anden klar fordel ved at handle via Viabill er ligeledes, at du får chancen for at prøve dine købte varer på, før du egentligt betaler for dem. Således slipper du for de ofte lange tilbagebetalingsperioder der er, hvis du vælger, at din bestilte vare ikke alligevel er noget for dig.

En tredje og særligt markant fordel, der er ved at anvende Viabill til betaling er, at de rikke er hverken gebyrer eller renter på, når du handler på internettet. Det er blandt andet her den danske virksomhed adskiller sig fra mange andre former for afbetaling, der findes på markedet. Det koster dig kun 39 kroner, hvis du glemmer at betale. Du hænger altså ikke på tunge renter eller gebyrer ved oprettelse, for Viabill er ganske gratis at bruge.

 

Sådan opretter du dig med Viabill

Hvis du gerne vil prøve kræfter med denne smarte form for afbetaling af dine varer, kan du læse mere her. Du kan købe alt fra sko, til møbler og bøger samt meget mere på afbetaling. Oprettelsen er overraskende nem. Alt du skal bruge er dine ønskede varer i din indkøbskurv og et klik videre til betalingsdelen. Her vælger du blot Viabill som betalingsmåde og indtaster dine kortoplysninger, som du normalt ville gøre det. Dine oplysninger behandles selvfølgeligt fortroligt og med samme niveau af sikkerhed, som du normalt kender fra certificerede danske internetbutikker. Hernæst indtaster du dine leveringsoplysninger, så du er sikker på, at dine varer kommer hjem til dig. Således vælger du den samme faktureringsadresse, som er hertil dine fakturaer fra Viabill tilsendes. Så længe du husker at betale disse rettidigt, så er du sikret en ganske gratis afbetalingsaftale og drømme, der kommer til virkelighed.

Det er altså både gratis, let og særdeles brugervenligt at handle med Viabill. Tilmed behøver den første betaling først falde efter den 20. måned, ellers er det op til dig hvor meget du ønsker at afbetale.

Categories: Internet side

Døgnblodtryksmåler gør livet meget nemmere for patienterne

Med en døgnblodtryksmåler bliver det meget nemmere for patienterne selv at måle deres blodtryk derhjemme eller på arbejdet. Det giver dem mulighed for at måle, hvordan deres blodtryk ændrer sig i løbet af en dag – uden at de skal forbi lægen. Det kan være med til at give dem en meget større grad af frihed og gøre det meget nemmere for dem at skulle have taget deres blodtryk.

 

Hvis en patient skal have målt sit blodtryk, skal han eller hun typisk forbi lægen eller hospitalet for at få det gjort. Det er det eneste sted, som man har den form for specialudstyr. Det kan være forbundet med en masse besvær og ventetid, hvis en patient ofte skal ind forbi hospitalet for at få målt sit blodtryk. Det kan være med til at gøre, at de ikke kan leve deres liv, som de plejer.

 

Døgnblodtryksmåleren er nem at bruge

En anden stor fordel ved en døgnblodtryksmåler er, at den er meget nem for almindelige mennesker at bruge. De behøver ikke hjælp af fagpersonale eller af andre for den sags skyld. De kan dermed nemt selv måle deres blodtryk. Det foregår ved, at de sætter blodtryksmålerens manchet om armen. Der presser den tæt om blodåren, så blodet ikke kan passere igennem den. Når manchetten slipper sit greb, begynder blodet at strømme igen, og blodtryksmåleren kan dermed måle, hvor hurtigt blodet strømmer i årerne.

 

Typisk har folk kun brug for at få vist en gang, hvordan de skal bruge en blodtryksmåler, før de kan gøre det selv. Det er med til at give dem en langt højere grad af frihed. Du kan læse mere om de transportable døgnblodtryksmålere her: https://stetoskop.dk/shop/doegnblodtryksmaaler-336c1.html

En af grundene til, at det giver rigtig god mening, at folk kan måle deres blodtryk derhjemme, er, at blodtrykket svinger i løbet af dagen, fordi vi laver forskellige ting. Hvis du vil have de mest korrekte målinger, giver det derfor mest mening at måle folk derhjemme, når de er midt i deres hverdag. Hvis de lige har siddet stille ude i venteværelset, er det ikke sikkert, at du får nogle lige så brugbare resultater, som hvis de lige har været i gang med nogle af deres daglige pligter.

Vigtigt at vælge en klinisk testet døgnblodtryksmåler

 

Når du skal vælge en døgnblodtryksmåler til dig selv eller til en patient, er det vigtigt, at du vælger en, der er klinisk testet. På den måde kan du være sikker på, at du får en virkelig god blodtryksmåler, der måler korrekt, er nem at bruge og har en god kvalitet. Du kan nemlig ikke altid gå ud fra, at en døgnblodtryksmåler er klinisk testet.

 

Der findes mange steder på nettet, hvor de sælger døgnblodtryksmålere, der ikke er. Det er derfor vigtigt, at du holder øje med det, når du køber en. Det står som regel klart og tydeligt, om det er en blodtryksmåler, der er klinisk testet eller ej. Det er med til at gøre det meget nemmere for dig at vælge den helt rigtige.

 

E

Categories: Uncategorized

Er du på udkig efter dame bluser?

Vi kvinder, i hvert fald de fleste af os, elsker at købe nyt tøj. En ting der ofte er særligt anvendeligt er dame bluser. Bluser er noget vi bruger både til hverdag og fest og som kan sættes sammen med både bukser, shorts og nederdele. Dame bluser kommer i et væld af forskellige afskygninger og kan således både have korte og lange ærmer, dyb eller ingen udskæring, være mønstret eller ensfarvet, være i uld eller silke, være med knapper eller lynslås osv. Faktisk sætter kun fantasien grænser. Dame bluser designes og sælges af brands både i Danmark og internationalt og findes i mange forskellige prisklasser. Sæt derfor god tid af, næste gang du skal på shopping efter den helt rigtige dame bluse.

 

Sådan finder du den perfekte dame bluse

Når du skal ud og købe ny bluse, så start med at spørge dig selv hvad den skal bruges til. Er det til fritid, job eller fest? På den måde kan du hurtigt afgrænse det store udvalg lidt. Sæt også dig selv et budget, så du ved hvad du går efter. Særligt hvis du satser på at shoppe din næste dame bluse online på nettet, så kan det være rigtig smart at stille nogle kriterier op. Så kan du lettere afgrænse din søgning og hurtigere finde frem til den helt rigtigt bluse for dig. Søg for eksempel efter en specifik farve, som du ved klæder dig rigtig godt. Er det et bestemt mærke du går efter, så kan du søge efter det. Jo flere søgeord du har, jo lettere bliver det for dig, at få klikket din nye yndlings bluse hjem. Ofte vil man om sommeren være på udkig efter en tyndere bluse, hvorimod man tit om vinteren vil søge efter en god varm strik bluse.

Categories: Uncategorized

Alessi – ren italiensk livsglæde

Ikke mange ved, at det italienske brand Alessi, faktisk har eksisteret i næsten 100 år, for der er bestemt hverken noget støvet eller gammeldags over Alessi. Flere af deres produkter er gået hen og blevet ægte design klassikere og der kommer hele tiden nye spændende ting frem. Alessi har, som ingen andre, bevaret et helt unikt blik for stil og den aktuelle tidsånd og er derfor stadig, den dag i dag, et af de hotteste mærker indenfor køkkentøj og boligitems.

Der er masser af sanselighed, en stor begejstring for farver og former i alle Alessi designs, – ren italiensk livsglæde, som smitter og man simpelthen bliver glad i låget af at se på og bruge i sin dagligdag.

 

Unikt design uden udløbsdato

Forklaringen på Alessis popularitet skyldes i høj grad brandets evne til løbende at finde nye designere med skæve idéer, som de indleder samarbejde med. Alessi er i evig udvikling, men selv mange af de ældre ting, har så moderne et udtryk, at de stadig laves. Unikt design uden udløbsdato, taler også til nye generationer.

Et godt eksempel på et ikonisk designobjekt, er Alessis mest kendte elkedel, – den med fuglen, der fløjter, når vandet koger. I sin tid en kedel, designet til at stille på komfuret og senere videreudviklet til den populære elkedel, som alle kender i dag. Et typisk Alessi produkt, der ved første øjekast ligner noget kendt, men detaljerne er helt anderledes og gennemførte. Den findes i flere forskellige farver og udgaver, der alle er super elegante og smukke at have stående fremme i køkkenet

https://www.nicebuy.dk/shop/?brand=6010-alessi giver et godt overblik over de mange lækre Alessi produkter, – både de helt nye items og de gedigne klassikere.

 

Alessi er hverdagsobjekter med skulpturel værdi

 

Alessi er geniale til at omdanne helt almindelige hverdagsobjekter, køkkengrej og den slags, til super dekorative elementer i boligindretningen, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten eller funktionaliteten. En Alessi elkedel, kan den den skal, – koge vand og gør det til perfektion, men giver på samme tid en oplevelse for øjet. Det er en god idé at omgive sig med hverdagsobjekter, der har en æstetisk værdi, undvære dem, kan man jo ikke, så derfor gør man klogt i at vælge de ting, der også er smukke.

Der findes næsten ikke den ting til køkkenet, som Alessi ikke har et spændende og anderledes bud på, hvordan skal se ud. Alt er designet med humor, men det bliver aldrig så pjattet, at man bliver træt af det. I en stilren skandinavisk bolig, hvor alt skal være så enkelt som muligt, passer Alessi også godt ind og give det strejf af varme og den kant, som af og til lige mangler, inspireret, motiveret, se mere her hvad Alessi kan tilbyde dig: https://www.nicebuy.dk/shop/?brand=6010-alessi.

Categories: Uncategorized

Ratepension fra Jylland til Sjælland for dig, der tjener de store penge

Når man skal finde ud af hvilken type pension, man skal have, er det vigtigt, at man tager udgangspunkt i sig selv. Det er nemlig meget forskelligt fra person til person hvilken type pension, der passer til ens livsstil. Man kan derfor med fordel starte med at undersøge de forskellige muligheder, der er, inden man sætter sig fast på en særlig type pension. Dette er vigtigt om så man bor på Fyn, på Sjælland eller i Jylland, og det er muligt at finde hjælp til at vælge den rette pension over hele landet. Hvis man for eksempel tjener de store penge, og derfor betaler topskat, er ratepension et godt bud.

En ratepension der vil gå i arv

Hvis man betaler topskat, vil man være oppe og have de store indtægter, hvilket også betyder, at man ofte vil ende med en rimelig høj pension. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på, at disse penge ikke bare går tabt, hvis man pludselig ikke skulle være her længere. Hvis man laver den rigtige ordning med sin ratepension, vil man kunne lave en løsning, der gør, at ens nærmeste familiemedlemmer vil modtage resten af ens ratepension, hvis man pludselig skulle stille træskoene. Dette kan virke utrolig betryggende, når man hvert år betaler uhyrer summer til sin ratepension, da man selvfølgelig ønsker, at ens nærmeste skal nyde godt af dette, hvis man ikke selv kan. Hvis du vil læse mere om de forskellige fordele ved ratepension, kan du følge denne hjemmeside, hvor du kan få hjælp til din ratepension både på Fyn, på Sjælland og i Jylland – aktivfirmapension.nu.

Skab et godt kendskab til din ratepension

Det er uden tvivl en god idé, at man begynder at overveje sine muligheder for pension i en tidlig alder, da man på den måde vil have længst tid til at spare penge op, så man kan nyde sin alderdom. Alligevel er det vigtigt, at man er helt sikker på, at det er den rigtige pensionsmetode, man vælger. Det er derfor også en god idé at sætte sig godt ind i reglerne omkring ratepension, inden man vælger dette.

Categories: Uncategorized

Gyngeheste gør hverdagen sjovere

Der findes rigtig meget legetøj til børn, men en af de ting, som har været der i rigtig mange år og som stadig er populært, er gyngeheste. Det er sjovt for mange børn at sidde på en gyngehest og lege, at de sidder på en rigtig hest. De kan få timer til at gå med det og det bliver ikke mindre sjovt for dem.

Der findes både gyngeheste til de større børn og nogle til de lidt mindre børn. Til de mindre børn, er der små hegn, så de ikke kan falde af. På denne måde kan du sætte dit barn ned på den og de kan hygge sig imens du mad eller andre ting, der skal ordnes i huset. Det er rigtig praktisk for dig og dit barn har det sjovt.

 

Find de perfekte gyngeheste til dine børn

 

Du kan få gyngeheste, der er lavet af plastik, men du kan også få heste, der er lavet af noget mere blødt stof, så det minder mere om en rigtig hest, hvilket der er mange børn, der virkelig elsker. Find de helt rigtige gyngeheste til din børn her. Kilde: https://legetoejseksperten.dk/shop/gyngeheste-og-kaepheste-310c1.html

Categories: Uncategorized

Drag på eventyr med LEGO Ninjago

Dyk ned i den fascinerende verden af oldgamle ninjaer fra det asiatiske kontinent med LEGOs fantasifulde satsning, LEGO Ninjago. I det betagende univers bygget op omkring den oldgamle japanske krigskunst, kan du og ungerne gå på eventyr i den forunderlige verden hvor det gode forsøger at bekæmpe det onde. Bliv blandt andet Spinjitzu-mester og hjælp dine medsammensvorne til at tage den endelige magt i Ninjago. Tag kampen op og giv dig i kast med træning under den erfarne mester, Sensei Wu, der nok skal lære dig alle de nødvendige tricks for at blive det næste store hit i Ninjago.

 

Med udgangspunkt i naturens elementer, nemlig ild, vand, is, lyn, jord og luft, kan ninjaerne bruge deres kræfter separat eller kæmpe som et hold, der sammen bekæmper det onde og atter kaster lys over Ninjago. I kan derfor roligt lade fantasien drage på eventyr. LEGO serien spænder over et vidt sortiment af bygninger til ninjaernes univers, fede transportmidler som motorcykler, skibe og den hurtige lynjet, der kan flyve om kap med de faretruende drager i himlen. Du kan også prøve kræfter med ninjaernes værste fjende, den onde Moro-drage, som hele tiden planlægger sit næste angreb mod ninjaerne i Ninjago. Genskab de flotte japanske bygninger og sammensæt din egen fæstning som kan holde den ildspyende drage ude og du kan holde byen sikker.

Køb LEGO Ninjago her

Siden dets indtog i 2010 har LEGO Ninjago været populært på børneværelserne, hvor det er muligt at komme helt tæt på de farverige ninjaer kendt fra fjernsynet. Legoland Billund har ligeledes åbnet en hel afdeling i det populære sommerland dedikeret til oplevelsen som ninja.

LEGO Ninjago sælges i sæt af mange forskellige størrelser og er en unisex serie. Sættene kommer i størrelser fra cirka 10 dele og op mod 1500 for de største sæt. Der er derfor rigeligt at give sig i kast med, uanset om tålmodigheden og fantasien er stor eller lille.

Hovedteamet er, som navnet antyder, ninjaer og de eventyr som de kampklædte figurer render ind i på deres vej mod en bedre verden. Der findes dog også minisæt bestående af de fascinerende figurer alene, som ikke alene er et oplagt samleobjekt, så er disse tilmed limited edition. Du og børnene kan derfor tilføje jeres eget eventyr et helt unikt touch med figurer, som ikke bliver udgivet i de sædvanlige og tilbagevendende pakninger af de populære klodser.  LEGO Ninjago anbefales til børn i alderen 7-14 år.

Suppler børnenes legeoplevelse med den spændende film eller serien på to sæsoner om ninjaerne. Følg historierne fra den populære underholdning eller skab jeres egen. Køb LEGO Ninjago her og lad det næste eventyr begynde inden længe! Hvem ved, måske bliver du den næste Spinjitzu-mester?

Categories: Uncategorized

Vær på den sikre side med en klamydia hjemmetest

Har du haft ubeskyttet sex, eller blot i tvivl om du er smittet med en kønssygdom, skal du få det undersøgt. Du bør ikke gå i uvished og risikerer at komme til at smitte andre. Klamydia er kun smitsom gennem ubeskyttet sex, men langt fra alle opdager at de er blevet smittet. Mange oplever nemlig ikke symptomer på klamydia. Bliver du ikke behandlet for klamydia, kan du i værste tilfælde gå hen og blive uønsket steril.

Men der er ingen grund til at frygte, du kan nemlig altid få taget en klamydia test, lige når du ønsker. Det kan ske på en så simpel og enkel måde, som ved at tage en klamydia hjemmetest.

Symptomerne for kvinder og mænd minder meget om hinanden. Begge køn kan få svie, kløe og smerter ved vandladning, samt udflåd. Der udover kan kvinder få smerter i underlivet og forstyrrede menstruation. Det er derfor altid en god ide at få sig testet, når du har haft ubeskyttet sex.

Skynd dig at blive testet for klamydia, det kan nemt gøres ved at tage en klamydia hjemmetest.

Det er den nemmeste måde at vide sig sikker på.

Categories: Uncategorized